Neler Yeni

Mario Mandzukic Beşiktaş'a geliyor...

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ona bakılırsa aboubakar 18/19 sezonunda 11 maça çıkmış 19/20 sezonunda 10 maça çıkmış ve şuanki performansı ortada
Nesi ortada, kaç gol attı? İlk devre neredeyse bitti daha gol sayısı 8.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam ligin gol krallığı listesinde ilk 5 de yer alıyor ve 9 golü var
Mesajın tarihine bakın, daha 3 güne kadar adını duymadığımız Boupendza bile 12 gol attıysa, Aboubakar'ın performansı başarı değildir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: 'Rey

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Mesajın tarihine bakın, daha 3 güne kadar adını duymadığımız Boupendza bile 12 gol attıysa, Aboubakar'ın performansı başarı değildir.
hocam çok merak ediyorum hangi takımlısınız forvetlerinizin kaç gol attığına bakar mısınız ? aboubakar genel olarak top çalıyor larinde bitiriciliği yapıyor ona rağmen aboubakar 9 gol atmışsa bu başarıdır 2 asist'i de unutmamak lazım

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
hocam çok merak ediyorum hangi takımlısınız forvetlerinizin kaç gol attığına bakar mısınız ? aboubakar genel olarak top çalıyor larinde bitiriciliği yapıyor ona rağmen aboubakar 9 gol atmışsa bu başarıdır 2 asist'i de unutmamak lazım
Şöyle düşün mesela , maç başına gol oranları var transfermarkt adlı sitede.
Bi gidin bakın o ilk 5 sırasına , ligin ilk yarısında 9 gol başarı değildir herkesin yakın olması aboubakarı iyi yapmaz .
Boupendza adlı arkadaşta Gayet güzel forvet ama dönemlik performans olur diye düşünüyorum .
Ki derbide neyin ne olduğu belli olacak .

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben Galatasaraylıyım. Aslen Hataylıyım. Galatasaray ile Hatay karşılaşsa sonuna kadar Anadolu takımı diyen birisiyim.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
9 golde başarıdır 12 golde fakat daha önemlisi takıma olan katkıdır; Aboubakar'ın takıma katkısını konuşmayalım istersen.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ne zaman bitecek şu takımlarımızın kariyere yatırımı...

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yine Mandzukic yaşlı falan yazan var iyi değil yazan var 😄😄

Top Bottom