Yardım markalar arasındaki performans farkı

Reaksiyon skoru
0
gıgabyte in fiyatı msı ve asus a göre neden daha ucuz ? aralarındaki performans farkı açısından asus ve gıgabyte arasında oyunlarda ne kadar fps farkı var ? cevaplarsanız sevinirim:D

Aralarında performans farkı yok, olsa olsa 2-3 fps olur. Bu kadar fps kimin umurunda :D
O yüzden ucuz olanı almakta fayda var. Neden daha ucuz sorusunun cevabı ise tasarım. Bir kartı ne kadar iyi soğutuyor ve ne kadar güzel gözüküyorsa fiyatı o kadar artıyor, ancak performansı değişmiyor. Kısacası paran varsa ve güzel görüntüyü seviyorsan pahalı olanı al ama paran yoksa ucuzunu al gitsin, aralarında fps farkı yok zaten.

gıgabyte in fiyatı msı ve Asus a göre neden daha ucuz ? aralarındaki performans farkı açısından Asus ve gıgabyte arasında oyunlarda ne kadar fps farkı var ? cevaplarsanız sevinirim:D
Markalar arasında fps farkı çok olmaz ısınma gibi şeyler olur genellikle bütçeniz az ise en ucuzu tercih edin.

Performans farkı yok tasarım ve soğutma var

her markanın kendine göre O.C tabiriyle kullandığımız hız aşırtma yaptığı kartlar var alırken 1 numara /ASUS 2 numara /Aorus -Gigabyte /3 olarak MSİ dan şaşma

mesala msi ekran kartları daha pahalı asusa göre neden şümkü aradaki fark performans artışı olması 2 veya 3 fps için pahalı urun almanıza gerek yok bütçenize ne uyuyorsa onu alın sonuşta canavar kurmuyorsunuz pcnize

bak dostum ben RX590 kullanıyorum. biliyorsunki bu ekran kartı 80 derecelere kadar çıkan bir ekran kartı. gigabyte yerine asus rog almış olsaydım 70 derecenin üzerine zar zor çıkardı. gigabytenin bu modelde soğutması biraz kötü. görünüş ve tasarım açısından güzel fakat soğutmada pasif kalıyor. ben bu ekran kartını 70 derecelere düşürmeyi iyi bilirim. fanları %90-%100 yaparım 70 derecenin de altına iner. ama başımı şişirir. asus gibi markalar 70 dereceyi %60 fan hızlarında beceriyor ve bu fan seviyesi rahatsız etmeyecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,277
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri