Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,352
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba zibilyon kez duymuşsunuzdur burada çekim yapmak yasaktır falan üstten izin almanız lazım vs. fakat alttaki videoda devletin memuru bize hakkımızdan bahsediyor , sadet ise marketlerin sanki hep hakları varmış gibi işte yasak cart curt demesi ben buna sinirleniyorum birde ben özgürce video çekebilmeliyim işletmeyi kötülemediğim sürece ( kötülesek zaten donumuza kadar alırlarda biz çekim yapamayınca alamayız )
videoyu izleyenler görecektir ama bazıları " işte orada halkı bilgilendirmek için basın videoya çekmiş sen video çeksen ne alakası olacak halkı bilgilendirme ile " diyenler mutlaka olacaktır ama ben bir ürünün fiyatınında içeriğininde satıldığı yerlerinde etiketininde halkı bilgilendirmeye gireceğini düşünüyorum yani benim çekeceğim video ile basının birbire ile farkı yok ha sadece ben biri içerik için kullanırım basın ise haberinde bilgi vermek için kullanır tek fark bu fakat bunda bile benim özgür olmam lazım aynısını avm ler ve başka halka açık okul hastane gibi yerlerdede düşünüyorum
arkadaşlar son olarak oradaki kameraman memurun bile belgesini göstermesine yasal olarak gerek yok yani isteyen herkes çekebilir buna göre
arkadaşlar son olarak oradaki kameraman memurun bile belgesini göstermesine yasal olarak gerek yok yani isteyen herkes çekebilir buna göre