Merhaba, yakın zamanda sigaraya ara vermiştim ithal sigara arayışındaydım mentollü arayışında, bir büfede satıldığını gördüm 200 lira dedi, bu fiyata değer mi tadı nasıl 200 çok mu ?. @Sirius Blackw
Görseldekini örnek olarak internetten buldum gerçek görseli değil zaten, sahte olacağını sanmıyorum ya barkodu felan vardı elimle inceledim hatta içini açmama bile müsade verdi ama açmadım.bunlar sahte. 200 liraya satıldığınabakma, hiçbiri orijinal değil.
Bunları yarı fiyatına alıyordum suriyeliden ben şuan sigara ortalama 100 TL İse Bunlar Net 50 Ye Bulunur Bilemedin Max 60-70Merhaba, yakın zamanda sigaraya ara vermiştim ithal sigara arayışındaydım mentollü arayışında, bir büfede satıldığını gördüm 200 lira dedi, bu fiyata değer mi tadı nasıl 200 çok mu ?. @Sirius Blackw
Alıntıyı görüntüle
Bursada yaşıyorum biraz araştırdım bursada fazla ithal mal satan yok sadece burayı bulabildim tobacco ve tekellerde yok benim araştırdığım, 200 değmez mi bunaBunları yarı fiyatına alıyordum suriyeliden ben şuan sigara ortalama 100 TL İse Bunlar Net 50 Ye Bulunur Bilemedin Max 60-70
eğer internetten baktıysan gidip tobaccolara kendin sorsan hepsinde vardır tekellerde çok fazla olmuyor orası doğru ama yine olanlar az değilBursada yaşıyorum biraz araştırdım bursada fazla ithal mal satan yok sadece burayı bulabildim tobacco ve tekellerde yok benim araştırdığım, 200 değmez mi buna
4-5 yer gezdim hiçbiryerde bulamadım küçük büfede bulabildim sadece oda 200 dedieğer internetten baktıysan gidip tobaccolara kendin sorsan hepsinde vardır tekellerde çok fazla olmuyor orası doğru ama yine olanlar az değil
burnun falan tıkalıysa açar boğazı vs ferahlatıcıdır kokusu pek yok nikotini düşük oluyor her içtiğimde beni ilk sigara içtiğim zamanlara götürürMerhaba, yakın zamanda sigaraya ara vermiştim ithal sigara arayışındaydım mentollü arayışında, bir büfede satıldığını gördüm 200 lira dedi, bu fiyata değer mi tadı nasıl 200 çok mu ?. @Sirius Blackw
Alıntıyı görüntüle
Milano sigarada 110, marlboro ile fazla farkı varmı arasındaburnun falan tıkalıysa açar boğazı vs ferahlatıcıdır kokusu pek yok nikotini düşük oluyor her içtiğimde beni ilk sigara içtiğim zamanlara götürür
milano slim sigara çok tavsiye etmem benzerler zatenMilano sigarada 110, marlboro ile fazla farkı varmı arasında
Alıntıyı görüntüle
Görseldeki mi slim oluyormilano slim sigara çok tavsiye etmem benzerler zaten
milano evetGörseldeki mi slim oluyor
200 bir tık pahallı marlboro için ama denemek için alınır gibimilano evet
Sen hiç double fusion denedin mi abimilano evet