B batuhangeris 80+ Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Reaksiyon skoru 1 1 Haziran 2024 #1 x.com x.com PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ARKDAŞALAR RİCA EDİYORUM. PAYLAŞANLARA DA ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
x.com x.com PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ARKDAŞALAR RİCA EDİYORUM. PAYLAŞANLARA DA ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
TinerciAlper 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,008 Reaksiyon skoru 4,968 1 Haziran 2024 #2 batuhangeris yazmış: x.com x.com PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ARKDAŞALAR RİCA EDİYORUM. PAYLAŞANLARA DA ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM Devamı için tıklayın... reklam yasak reportladım
batuhangeris yazmış: x.com x.com PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ARKDAŞALAR RİCA EDİYORUM. PAYLAŞANLARA DA ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM Devamı için tıklayın... reklam yasak reportladım
E eneskaya6 80+ Silver Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 3,273 Reaksiyon skoru 2,346 1 Haziran 2024 #3 Bu cezalar kesiliyor zaten dostum yeni mi gördün? Martı kimilerinin 32k cezasını ödemiş onlara güvenip bu riski aldiysan kusura bakma kimseye ağlayamazsın. Tag ı destekliyorum ama harcligini cıkarmak icin o riski göze alacaksin
Bu cezalar kesiliyor zaten dostum yeni mi gördün? Martı kimilerinin 32k cezasını ödemiş onlara güvenip bu riski aldiysan kusura bakma kimseye ağlayamazsın. Tag ı destekliyorum ama harcligini cıkarmak icin o riski göze alacaksin