MillerPetrenko
80+
Dahası
Testlere baktım çok şaşkınım, grafik olarak ilk oyunun birebir aynısı olmasına rağmen 2.5 kat daha düşük fps veriyor, FG açarak ilk oyunun saf performansına ulaşıyorlar. Böyle olacaksa NVIDIA hiç teknoloji çıkarmasın bune. Adamlar FG var diye salmışlar optimizeyi tüm sektör böyle şuanda buna el atılması lazım, saf güçte 20 fps almak nedir.Önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyor lakin 23-30 fps arası alıyorum dlss açıyorum yine aynı fpsi alıyorum sorun yaşayan varmı?
sistem gereksinimlerim 3060 12 gb 8x8 16 gb 3200 mhz i7 14700kf 20 çekirdek 3.4 ghz
kesinlikle doğru hocam artık bu dlss fsr raytraycing muhabbeti yüzünden ekran kartlarının saf güçlerini kullanamıyorlar eskiden böyle değildi eski oyunlarda hep saf güç kullanırdı adam 60 dolara oyun çıkarıyor port optimizesi sıfır acilen patch gelmesi lazımTestlere baktım çok şaşkınım, grafik olarak ilk oyunun birebir aynısı olmasına rağmen 2.5 kat daha düşük fps veriyor, FG açarak ilk oyunun saf performansına ulaşıyorlar. Böyle olacaksa NVIDIA hiç teknoloji çıkarmasın bune. Adamlar FG var diye salmışlar optimizeyi tüm sektör böyle şuanda buna el atılması lazım, saf güçte 20 fps almak nedir.
beklemedeyim hocam ama cidden hayal kırıklığına uğradımHocam oyun daha bugün çıktı o yüzden normaldir. İlk gün yamasını bekleyin sonra tekrar deneyin.
önceki oyunda full ayarlarda neredeyse 70-80 fps alıyordum dlss fsr muhabbetleri açık değilken aşırı hayal kırıklığına uğradımleş gibi bir spider man oyunu daha. grafikler aynı olalar aynı..
15 sene önce cıkmıs gta 5 daha güncel duruyor baska lafım yok.beklemedeyim hocam ama cidden hayal kırıklığına uğradım
Mesaj otomatik birleştirildi:
önceki oyunda full ayarlarda neredeyse 70-80 fps alıyordum dlss fsr muhabbetleri açık değilken aşırı hayal kırıklığına uğradım
İlk oyunda FG açınca 200 FPS alıyordum şaka gibi, şimdi 80 FPS ile alıyor FG ile, umarım büyük tepki yapar oyuncu kitlesi. Aceleye çıkartılmış bu oyun reklam yapılmamasından belliydi.beklemedeyim hocam ama cidden hayal kırıklığına uğradım
Mesaj otomatik birleştirildi:
önceki oyunda full ayarlarda neredeyse 70-80 fps alıyordum dlss fsr muhabbetleri açık değilken aşırı hayal kırıklığına uğradım
daha önce hiç böyle bir fps kaybı yaşamamıştım görünce dedim bir saçmalık var bu işte garip bir şey var ne yaptıysam ne ettiysem low medium high ayarlarda neredeyse hep aynı fpsi aldım 25-30 garip şekilde her ayarda da ne yükselme ne de kayıp yaşadım çok garipİlk oyunda FG açınca 200 FPS alıyordum şaka gibi, şimdi 80 FPS ile alıyor FG ile, umarım büyük tepki yapar oyuncu kitlesi. Aceleye çıkartılmış bu oyun reklam yapılmamasından belliydi.
Arkham knight hala daha güzel gözüküyor Spiderman e göre15 sene önce cıkmıs gta 5 daha güncel duruyor baska lafım yok.
ne varsa eski oyunlarda saf güçte var saçma sapan teknolojiler yüzünden oyun oynayamaz hale geldik ciddenArkham knight hala daha güzel gözüküyor Spiderman e göre
az önce gelen nvidia güncellemesi yaptım oyun saçma şekilde 70-80 fps çıktı hocamTestlere baktım çok şaşkınım, grafik olarak ilk oyunun birebir aynısı olmasına rağmen 2.5 kat daha düşük fps veriyor, FG açarak ilk oyunun saf performansına ulaşıyorlar. Böyle olacaksa NVIDIA hiç teknoloji çıkarmasın bune. Adamlar FG var diye salmışlar optimizeyi tüm sektör böyle şuanda buna el atılması lazım, saf güçte 20 fps almak nedir.