Neler Yeni

🔥 Marvel's Spider-Man Remastered Kırıldı!

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ule olum daha kaç saat oldu oyun çıkalı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Reis forum kurallarıan göre yasak her forumda neredeyse korsana teşvikten dolayı.
İnternete yazın başı steamla başlayan virüs çıkmıyo ama ne kadar doğrudur siz bilisiniz.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
torrent indirsem virüs falan bulasır mı ya yeni aldım bilgisayarı korkuyorum ama cok da oynamak istiyorum
Bende böyleyim muhtemelen mecbur korsan indiricem çünkü spider Man sevdiğim bir karakter de değil ve 500lira vermeye değer değil bence bu tema oyunun gameplay videoları bile çok sıktı beni ama belki korsan indirebilirim

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Sevmiyorsan yapma?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Reis forum kurallarıan göre yasak her forumda neredeyse korsana teşvikten dolayı.
İnternete yazın başı steamla başlayan virüs çıkmıyo ama ne kadar doğrudur siz bilisiniz.
Tamamdir peki indirdikten sonra oyun aciliyo mu ve FPS sıkıntısı var mı soyleyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevmiyorsan yapma?
Napayım tek eglencem olan oyunu oynamiyim mi sırf param yok diye? Çok saçma mantık parası olan gitsin orjinal alsın ancak benim durumum 500lirayi bir oyuna vermeye el vermiyo ve ne yazık ki yakın zamanda oyunlar 800e 900e çıkacaklar

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Tamamdir peki indirdikten sonra oyun aciliyo mu ve FPS sıkıntısı var mı soyleyebilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Napayım tek eglencem olan oyunu oynamiyim mi sırf param yok diye? Çok saçma mantık parası olan gitsin orjinal alsın ancak benim durumum 500lirayi bir oyuna vermeye el vermiyo ve ne yazık ki yakın zamanda oyunlar 800e 900e çıkacaklar
Benim gibi para biriktirebilirsin.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Benim gibi para biriktirebilirsin.
Öğrenciyim öğrenciyim zaten bu güne kadar para biriktirmek için kaç gün boyunca okulda yemek yemedim biliyo musun? Bilmeden yargiliyosun bir oyun için ben 1 ay boyunca öğle yemeği yememek zorunda mıyım şu ana kadar hep orjinal kullandım ama artık bazı oyunları korsan indirmenin vakti geldi 500lira olan God of War olsaydı verebilirdim ama spider nane 500lira veremem

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Öğrenciyim öğrenciyim zaten bu güne kadar para biriktirmek için kaç gün boyunca okulda yemek yemedim biliyo musun? Bilmeden yargiliyosun bir oyun için ben 1 ay boyunca öğle yemeği yememek zorunda mıyım şu ana kadar hep orjinal kullandım ama artık bazı oyunları korsan indirmenin vakti geldi 500lira olan God of War olsaydı verebilirdim ama spider nane 500lira veremem
Kanka istesen yapabilirsin.Yaş kaçtı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,156
Üyeler
161,670
Son üye
Cyrus9
Top Bottom