BATTLEFIELD
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,466
Ule olum daha kaç saat oldu oyun çıkalı
Denuvo yok o yüzden çabuk kırıldı.Ule olum daha kaç saat oldu oyun çıkalı
ben web olanı kullanıyorum normalde 9mb ile indiriyorum şuan 3qBittorrent ile tam hızla indiriyorsunuz ben direk 2 ile indiriyorum
Korumasi olmadigi icin gayet normalUle olum daha kaç saat oldu oyun çıkalı
Reis forum kurallarıan göre yasak her forumda neredeyse korsana teşvikten dolayı.Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Bende böyleyim muhtemelen mecbur korsan indiricem çünkü spider Man sevdiğim bir karakter de değil ve 500lira vermeye değer değil bence bu tema oyunun gameplay videoları bile çok sıktı beni ama belki korsan indirebilirimtorrent indirsem virüs falan bulasır mı ya yeni aldım bilgisayarı korkuyorum ama cok da oynamak istiyorum
Sevmiyorsan yapma?Şu ekonomi yüzünden hiç sevmediğim bir yola başvurucam gibi duruyo maalesef. Spider Man zaten çok sevmem bir de 500lira da veremem bir oyuna öğrenciyim çalışmıyorum bu paraları nasilvereyim bir oyuna. Maalesef bende korsana kayiyorum artık hangi site olduğunu soyleyebilirmisiniz
Tamamdir peki indirdikten sonra oyun aciliyo mu ve FPS sıkıntısı var mı soyleyebilir misinizReis forum kurallarıan göre yasak her forumda neredeyse korsana teşvikten dolayı.
İnternete yazın başı steamla başlayan virüs çıkmıyo ama ne kadar doğrudur siz bilisiniz.
Napayım tek eglencem olan oyunu oynamiyim mi sırf param yok diye? Çok saçma mantık parası olan gitsin orjinal alsın ancak benim durumum 500lirayi bir oyuna vermeye el vermiyo ve ne yazık ki yakın zamanda oyunlar 800e 900e çıkacaklarSevmiyorsan yapma?
Benim gibi para biriktirebilirsin.Tamamdir peki indirdikten sonra oyun aciliyo mu ve FPS sıkıntısı var mı soyleyebilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Napayım tek eglencem olan oyunu oynamiyim mi sırf param yok diye? Çok saçma mantık parası olan gitsin orjinal alsın ancak benim durumum 500lirayi bir oyuna vermeye el vermiyo ve ne yazık ki yakın zamanda oyunlar 800e 900e çıkacaklar
hocam nerden indiriyorsunuz acaba link falan atarmısınızArkadaşlar bugün piyasaya çıkan Marvel's Spiderman Remastered kırılmış.
Şu an indiriyorum ancak müthiş bir yoğunluk var normalde 10 mb/s indiriyorum ancak şu an 1 mb/s zaman zaman altına düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
Öğrenciyim öğrenciyim zaten bu güne kadar para biriktirmek için kaç gün boyunca okulda yemek yemedim biliyo musun? Bilmeden yargiliyosun bir oyun için ben 1 ay boyunca öğle yemeği yememek zorunda mıyım şu ana kadar hep orjinal kullandım ama artık bazı oyunları korsan indirmenin vakti geldi 500lira olan God of War olsaydı verebilirdim ama spider nane 500lira verememBenim gibi para biriktirebilirsin.
Kanka istesen yapabilirsin.Yaş kaçtı?Öğrenciyim öğrenciyim zaten bu güne kadar para biriktirmek için kaç gün boyunca okulda yemek yemedim biliyo musun? Bilmeden yargiliyosun bir oyun için ben 1 ay boyunca öğle yemeği yememek zorunda mıyım şu ana kadar hep orjinal kullandım ama artık bazı oyunları korsan indirmenin vakti geldi 500lira olan God of War olsaydı verebilirdim ama spider nane 500lira veremem