Torrent: Virüs değilim artık yetertorrent indirsem virüs falan bulasır mı ya yeni aldım bilgisayarı korkuyorum ama cok da oynamak istiyorum
Sony şu oyunlara düzgün koruma koymadığı sürece hepsini korsan indireceğim. Ya düzgün koruma koysun ya hiç çıkartmasın yav.Arkadaşlar bugün piyasaya çıkan Marvel's Spiderman Remastered kırılmış.
Şu an indiriyorum ancak müthiş bir yoğunluk var normalde 10 mb/s indiriyorum ancak şu an 1 mb/s zaman zaman altına düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
Zorla mı oynatıyorlar olm. Inceleme mi yetistiriyon? 1 yıl bekle indirimde al.Öğrenciyim öğrenciyim zaten bu güne kadar para biriktirmek için kaç gün boyunca okulda yemek yemedim biliyo musun? Bilmeden yargiliyosun bir oyun için ben 1 ay boyunca öğle yemeği yememek zorunda mıyım şu ana kadar hep orjinal kullandım ama artık bazı oyunları korsan indirmenin vakti geldi 500lira olan God of War olsaydı verebilirdim ama spider nane 500lira veremem
Daha yeni geldi yuh ne diyekArkadaşlar bugün piyasaya çıkan Marvel's Spiderman Remastered kırılmış.
Şu an indiriyorum ancak müthiş bir yoğunluk var normalde 10 mb/s indiriyorum ancak şu an 1 mb/s zaman zaman altına düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
Oynamiyim mi olm sırf ekonomi kötü diye ben eğlenmemek zorunda mıyım ne alaka ya sırf pahalı diye eğlenmemem mi gerekiyo çıkın şu kafadan bı ya bastakiler yüzünden dolar 20ye çıkıyo ve zaten benim dışarda eğlenme hakkımı elimden aliyo ve tek eğlenme yolu olan bu yolu da alamıyoruz artık sadece parası olanların mi eğlenmeye hakkı var bu nasıl mantikZorla mı oynatıyorlar olm. Inceleme mi yetistiriyon? 1 yıl bekle indirimde al.
Dostum az da olsa haklısın ekonomi kötü ve bu ekonomide eğlenmek zor, fakat illaki yeni çıkan bir oyunu ilk günden alıp oynamak zorunda değilsin. Başka oyunları da oynayabilirsin, bütçeni aşmayan, ücretsiz olan bir sürü oyun var.Oynamiyim mi olm sırf ekonomi kötü diye ben eğlenmemek zorunda mıyım ne alaka ya sırf pahalı diye eğlenmemem mi gerekiyo çıkın şu kafadan bı ya bastakiler yüzünden dolar 20ye çıkıyo ve zaten benim dışarda eğlenme hakkımı elimden aliyo ve tek eğlenme yolu olan bu yolu da alamıyoruz artık sadece parası olanların mi eğlenmeye hakkı var bu nasıl mantik
23 tane dil ekleyip Türkçe eklememeleri kabul edilemez. Sırf Türkçe dil desteği eklemedikleri için korsan indiriyorum, Türkçe dil desteği olsaydı oyunu satın alırdım.Dostum az da olsa haklısın ekonomi kötü ve bu ekonomide eğlenmek zor, fakat illaki yeni çıkan bir oyunu ilk günden alıp oynamak zorunda değilsin. Başka oyunları da oynayabilirsin, bütçeni aşmayan, ücretsiz olan bir sürü oyun var.
çok haklısın, ama çevirisi çıktı 35tl üyelik ile satın alınabiliyor. crack indirip türkçe yamaya para vereceğim ben23 tane dil ekleyip Türkçe eklememeleri kabul edilemez. Sırf Türkçe dil desteği eklemedikleri için korsan indiriyorum, Türkçe dil desteği olsaydı oyunu satın alırdım.
Ben hiçbir türlü almam. Korsan oynanmasın istiyorlarsa düzgün bir koruma koysunlar. Madem adamlar ilk günden kırıyor bu benim sorunum değil korsan indirip oynarım Sony düşünsün.23 tane dil ekleyip Türkçe eklememeleri kabul edilemez. Sırf Türkçe dil desteği eklemedikleri için korsan indiriyorum, Türkçe dil desteği olsaydı oyunu satın alırdım.
Koruma koymaları maliyetli bir iş ve oyunun performansını düşürüyor diye biliyorum. Zaten PS tarafından parayı vurdular önemsemiyorlardır kırılıp kırılmamasını.Ben hiçbir türlü almam. Korsan oynanmasın istiyorlarsa düzgün bir koruma koysunlar. Madem adamlar ilk günden kırıyor bu benim sorunum değil korsan indirip oynarım Sony düşünsün.