Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Varmı beğendiğiniz önerebilceğiniz hem kasa hem monitör hemde laptop koymak için bir masa
Doğru unutmuşum valla ne kadar ucuz o kadar iyi sallanmasın yeterbütce ?
1000İ geçmesin diyelimbütce ?
tmmDoğru unutmuşum valla ne kadar ucuz o kadar iyi sallanmasın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000İ geçmesin diyelim![]()
Varmı beğendiğiniz önerebilceğiniz hem kasa hem monitör hemde laptop koymak için bir masa
monitörün üstte olması bakış açısından sıkıntı yaratırmı?tmm
![]()
Bilgisayar Masası - Laptop Masası Modelleri - n11
Bilgisayar Masası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Masası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Bilgisayar Masası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Masası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
2.si uzay mekiği koppititmm
![]()
![]()
buda iyi
ekran yukarda oldunda, problem olmaz.monitörün üstte olması bakış açısından sıkıntı yaratırmı?
2.si uzay mekiği koppiti
O zaman 1.sini kesinlikle değerlendiriyorum reis 2.si bütçemi aşıyor ve fazla gösterişli ben biraz daha sade bir şey olmasını istiyorumekran yukarda oldunda, problem olmaz.
masalar cok güzel
rica ediyorum dostum.O zaman 1.sini kesinlikle değerlendiriyorum reis 2.si bütçemi aşıyor ve fazla gösterişli ben biraz daha sade bir şey olmasını istiyorumÇok teşekkür ederim
Aboo çok güzelmiş ne kadar bunun fiyatı reisbende buna kafaya taktim.
Kendin tasarlayabilirsin.Varmı beğendiğiniz önerebilceğiniz hem kasa hem monitör hemde laptop koymak için bir masa
269 euro reisAboo çok güzelmiş ne kadar bunun fiyatı reis
sayfa bulunmadi diyor baskanO kadar fiyatlara çıkmak biraz anlamsız geliyor bana bu yeterli ve boyutu iyi bence