Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,483
Bence boş bırak geç. Oraya peçete,yemeğini falan koyatsın. Masa tamamen dolu olunca saçma oluyor. Masa değilde depoya dönüyor.Dostlar masamın sol tarafı televizyonu duvara astiktan sonra boş kalıcak sol tarafa hem bütçe dostu hem güzel bir süs falan istiyorum sizce boş yere ne koyulabilir
Hocam bayağı boş ama muhtemelen açıdan dolayı çok büyük gibi gözükmüyor ama televizyon gidince yaklaşık 40-50 cm'lik boş biryer kalıyor sebepsiz yere rahatsız oluyorumBence boş bırak geç. Oraya peçete,yemeğini falan koyatsın. Masa tamamen dolu olunca saçma oluyor. Masa değilde depoya dönüyor.
Hocam imkanınız varsa hotwheels'ın arabalarından döşeyebilirsiniz.Hocam bayağı boş ama muhtemelen açıdan dolayı çok büyük gibi gözükmüyor ama televizyon gidince yaklaşık 40-50 cm'lik boş biryer kalıyor sebepsiz yere rahatsız oluyorum
Masa bayağı sallanıyor düşmez mi veya japonlasam sırıtır mıHocam imkanınız varsa hotwheels'ın arabalarından döşeyebilirsiniz.
Hocam kartonlardan veya imkanınız varsa plastik gibi bir malzemeden otopark yapıp onun içine döşeyebilirsiniz. Arabayı yapıştırsanız bile sırıtmaz yani.Masa bayağı sallanıyor düşmez mi veya japonlasam sırıtır mı
Akvaryum güzel durur aslında altını japonlasam birde beta bi balık alsam olabilir sanırım akvaryum alıcamHocam kartonlardan veya imkanınız varsa plastik gibi bir malzemeden otopark yapıp onun içine döşeyebilirsiniz. Arabayı yapıştırsanız bile sırıtmaz yani.
Eğer sallanmaz düşmez diyorsanız en güzel fikir hocam.Akvaryum güzel durur aslında altını japonlasam birde beta bi balık alsam olabilir sanırım akvaryum alıcam
Düşmez Japonlarım birde üstü kapaklı büyük akvaryum alırım malum kedi var balığı rahatsız ederEğer sallanmaz düşmez diyorsanız en güzel fikir hocam.
Boş kalsın yemek falan yerken kullanırsınDostlar masamın sol tarafı televizyonu duvara astiktan sonra boş kalıcak sol tarafa hem bütçe dostu hem güzel bir süs falan istiyorum sizce boş yere ne koyulabilir