Masaüstü Bilgisayara Format

windows 10 iso dosyasını indirin sitesinde rufus programını kurun yazdırın.
valla açıkcası bilmiyorum internette videolar var uefi falan birşeyler diyolar ama çokta anlamadım güvenilir bir video biliyosanız buraya link bırakın ben ona bakarak kurarım. ben BİOStan fan ayarı yaptırmıştım birine format atıncao bozulmaz değilmi? ve format atarken tekrar w10 pro yüklemem gerekiyor bunu yüklerken mi seçeceğim yoksa indirirken mi?

valla açıkcası bilmiyorum internette videolar var uefi falan birşeyler diyolar ama çokta anlamadım güvenilir bir video biliyosanız buraya link bırakın ben ona bakarak kurarım. ben BİOStan fan ayarı yaptırmıştım birine format atıncao bozulmaz değilmi? ve format atarken tekrar w10 pro yüklemem gerekiyor bunu yüklerken mi seçeceğim yoksa indirirken mi?

hiç bir şey olmaz hocam bu videolardaki nin aynısını yapın

Arkadaşlar merhaba,

Yarın bilgisayarıma format atacağım fakat format attıktan sonra bir masaüstü bilgisayara hangi driverlar kurulmalıdır bilmiyorum lütfen birisi listeleyebilir mi??
Ekipmanlarım:
1-)AMD Ryzen5 3600 İşlemci
2-)MSI 2070 Ekran Kartı
3-)Asus B450 Pro Gaming Anakart
4-)MSI Monitör
yt den bakabilrisn
ve aytıca adını bilmediğim bi uygulama var o bütün drivleri günceller
ayrıca ekran kartı drivlerei sen güncellemen laızm
format kendi ekran kartı drivelrei güncellemez

Konu fazla uzamış. Ekran kartı driveri kur yeter. Biosdanda XMP aç ram hızın artsın bunlar yeterli.

böyle programlar yüklemeyin içinde ya virüs oluyor ya da sisteme mavi ekran verdiriyor
Kanıt görelim ? Boşa klavye aşırtma yapmışsınız. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay Formatçılarda varmış buralarda. AIO Multiboot'larınız varsa eğer paylaşında herkes nasiplensin iyi olur :D

senin kanıtını görelim virüssüz olduğunun gerek yok böyle programlara siz kullanın .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?
Kullanamıyorum deseydiniz yerinde olurdu neyse cevap vermeye değmez. Uğurlar olsun :D

Kullanamıyorum deseydiniz yerinde olurdu neyse cevap vermeye değmez. Uğurlar olsun :D

ne diyorsunuz hocam ? söyleyin sonuna gülücük atınca bir şey olmuyor attığınız program güvenli değil bide AIO Multiboot nedir açıklar mısınız ?

Geri