Masaüstü duvar kağıdı önerisi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Hangi konu ile açacağı mı bilemedim güzel duvar kağıdı önerir misiniz hareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı

hareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı
Ram kullandığı için var
wp8873961-cyberpunk-judy-wallpapers.jpg

Hareketli olmasına da gerek yok güzel birşeyler bulur musunuz

wallpaper engine kullanıyorum steam üzerinden bulabilirsin en son hatırlağdım 10 tl falandı hareketli wallpaperler de mevcut. ekranı kaplayan bi uygulama açtığında arkadaki wallpaper duraksıyor bunu ayarlardan yapabiliyorsun ve ekstradan bilgisayarını yormuyor

1641051377905.png

ben bunu kullanıyorum yapraklar ve adamla kartalın arasındaki toz bulutu hareket ediyor

wallpaper engine kullanıyorum steam üzerinden bulabilirsin en son hatırlağdım 10 TL falandı hareketli wallpaperler de mevcut. ekranı kaplayan bi uygulama açtığında arkadaki wallpaper duraksıyor bunu ayarlardan yapabiliyorsun ve ekstradan bilgisayarını yormuyor

Alıntıyı görüntüle

ben bunu kullanıyorum yapraklar ve adamla kartalın arasındaki toz bulutu hareket ediyor
bunu beğendim masaüstü kılasörleri olmadan koyRMISIN LÜTFEN

bunu beğendim masaüstü kılasörleri olmadan koyRMISIN LÜTFEN
epic samurai with crow 4k wallpaper googleye bu şekilde aratırsan çıkar

ben nasıl o şekilde koyacağımı bilmiyorum anlatırsan koyarım

Hocam wallpaper engine'e para vermeyin. Microsoft store'da lively wallpaper var onu kullanabilirsiniz. Duvar kağıdı olarak da video değil de gif koyarsanız performansı fazla etkilemiyor.

wallpaper engine kullanıyorum steam üzerinden bulabilirsin en son hatırlağdım 10 TL falandı hareketli wallpaperler de mevcut. ekranı kaplayan bi uygulama açtığında arkadaki wallpaper duraksıyor bunu ayarlardan yapabiliyorsun ve ekstradan bilgisayarını yormuyor

Alıntıyı görüntüle

@yureksyz Adama neden kızgın attın ?

1641057645937.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,271
Üyeler
187,806
Son üye
cenkeR22
Geri