YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Hangi konu ile açacağı mı bilemedim güzel duvar kağıdı önerir misiniz hareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı
Ram kullandığı için varhareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı
Var ama bu duvar kağıdının ne olduğu önemliHangi konu ile açacağı mı bilemedim güzel duvar kağıdı önerir misiniz hareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı
bunu beğendim masaüstü kılasörleri olmadan koyRMISIN LÜTFENwallpaper engine kullanıyorum steam üzerinden bulabilirsin en son hatırlağdım 10 TL falandı hareketli wallpaperler de mevcut. ekranı kaplayan bi uygulama açtığında arkadaki wallpaper duraksıyor bunu ayarlardan yapabiliyorsun ve ekstradan bilgisayarını yormuyor
Alıntıyı görüntüle
ben bunu kullanıyorum yapraklar ve adamla kartalın arasındaki toz bulutu hareket ediyor
epic samurai with crow 4k wallpaper googleye bu şekilde aratırsan çıkarbunu beğendim masaüstü kılasörleri olmadan koyRMISIN LÜTFEN
@yureksyz Adama neden kızgın attın ?wallpaper engine kullanıyorum steam üzerinden bulabilirsin en son hatırlağdım 10 TL falandı hareketli wallpaperler de mevcut. ekranı kaplayan bi uygulama açtığında arkadaki wallpaper duraksıyor bunu ayarlardan yapabiliyorsun ve ekstradan bilgisayarını yormuyor
Alıntıyı görüntüle
ben bunu kullanıyorum yapraklar ve adamla kartalın arasındaki toz bulutu hareket ediyor