Neler Yeni

Masaüstü için UPS mi yoksa akım korumalı priz mi almalıyım?

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kaan
Bende bunu gözüme kestirmiştim ama 1-2 hafta ups araştırmayı düşünüyorum
yukarda yazdığım gibi yeni sistem topaldım bütçem yok evet mantıklı ups almak ama şuanlık bu da iş görür gibi burda o kadar çok elektirik gitmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fransız malıdır üzmez yüksek voltajdan korur ama düşük voltaj ve dalgalanmalarda akım korumalı prizler değil bilgisayarın psu ya düşüyor iş.
hocam onda da DeepCool CC560 700w kasadan aldım ama psu hakkında bişey bulamadım yardımcı olurumsun biliyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin
Direkt marka olarak önermeyeceğim ama rehberlik etmesi açısından şunu söyleyebilirim ki alacağın psu da koruma sertifikalarına bak. Örneğin ovp, opp, uvp, scp, otp tarzı korumalar olması çok önemli. Gold için fazladan para harcamaktansa sertifikaları dolu bronze almak daha mantıklı olur güvenlik açısından.
Hocam bende bu psu var da nasıl sizce
High power hp1 s2750gd f14c 750W gold

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
yukarda yazdığım gibi yeni sistem topaldım bütçem yok evet mantıklı ups almak ama şuanlık bu da iş görür gibi burda o kadar çok elektirik gitmiyor

hocam onda da DeepCool CC560 700w kasadan aldım ama psu hakkında bişey bulamadım yardımcı olurumsun biliyorsan
Benim burası da öyle ama kırk yılın başı elektrik gider pc'ye bir şey olur diye korkuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin

Thadox

80+ Bronze

Kendi sitesinden baktığımda aşağıda ki gibi korumaları varmış. En azından UVP de olsa güzel olurdu.
1731922851960.png

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kaan

Thadox

80+ Bronze
Hocam bende bu psu var da nasıl sizce
High power hp1 s2750gd f14c 750W gold
Çok iyi bir PSU. %90 verimlilik ve UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut.

Rica ederim hayırlı olsun. Sisteminiz gerçekten çok güzelmiş Allah nazarlardan saklasın.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kaan

Rica ederim hayırlı olsun. Sisteminiz gerçekten çok güzelmiş Allah nazarlardan saklasın.
Tekrardan çok teşekkür ederim Amin Cümlemize :peepokalp:

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin

Teşekkürler hocam ups için ne önerirsiniz acaba

Thadox

80+ Bronze
Teşekkürler hocam ups için ne önerirsiniz acaba
UPS lerde VA değeri var ve sistemin çektiği güce göre belirleniyor. Ben alırken araştırdım ve benim sisteme 1000VA yeterli geliyor. Fiyat performans önermek için araştırma yapmak lazım ancak direkt marka öner dersen schenider/apc çok iyidir, yerli marka olarak tunçmatikte yine çok iyidir. Bide normal kullanıcı olarak varsayıyorum sizi o yüzden alırken line-interactive alın. Online versiyonlarda var ama bunlar biraz daha profesyonel kullanım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,922
Üyeler
163,079
Son üye
The-King
Top Bottom