Güzel ama biraz pahalı. Biraz daha uygun bir şey arıyorum. Olmazsa bulamazsak mecbur böyle bir şey alıcambunu kullan bir arkadaş vardı forumda ona sorabilirsin sorun olursa etiketledim @NicksizASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör Fiyatı
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullandınız mı, nasıl sizce?TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Fiyatı
TP-Link Archer T2U Plus AC 600 Mbps Antenli Wireless USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kullanmadım ama kaliteli ve performansının iyi olduğunu biliyorum, alabilirsin yani.Kullandınız mı, nasıl sizce?
Anladım teşekkür ederim. Sıkıntı wifide olduğu için bozulur mu bozulmaz mı o. Yoksa bende onu beğenmiştim.Kullanmadım ama kaliteli ve performansının iyi olduğunu biliyorum, alabilirsin yani.
Zaten kullananların çoğu üründen memnun.
Anakartta wifi özelliği yok mecbur ya wifi kartı ya da usb tarzında wifi adaptörü lazım.
Var mı kullandığınız, hoşunuza giden?
Varsa önerebilirseniz sevinirim Teşekkürler şimdiden
f/p olursa sevinirim