Neler Yeni

Masaüstü mü almalıyım laptop mu

DamarReis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Özkan
Bütçe
50000
beyler öncelikle selamun aleyküm buralarda yeniyim bi sorum olacaktı size ben öğrenciyim ve pc arayışımdayım aklımda msi ın katana 15 kodlu 4070 i7 13620h özellikleri bulunan bir laptop almayı planlıyorum fakat aklıma o paraya masaüstü mü alsam diye düşünceler geliyor laptop 50k laptop istememin sebebi odam küçük her yaz yazlığa gidiyoruz arada bi köye çıkıyoruz ve yazın çalışırken çalışma yerime götürüyorum sizce laptop mu almalıyım masa üstü mü oynadığım oyunlar fc24 valorant cs gta5 rdr2 wicher3 gad of war sizce ne almalıyım

beyler öncelikle selamun aleyküm buralarda yeniyim bi sorum olacaktı size ben öğrenciyim ve pc arayışımdayım aklımda msi ın katana 15 kodlu 4070 i7 13620h özellikleri bulunan bir laptop almayı planlıyorum fakat aklıma o paraya masaüstü mü alsam diye düşünceler geliyor laptop 50k laptop istememin sebebi odam küçük her yaz yazlığa gidiyoruz arada bi köye çıkıyoruz ve yazın çalışırken çalışma yerime götürüyorum sizce laptop mu almalıyım masa üstü mü oynadığım oyunlar fc24 valorant cs gta5 rdr2 wicher3 gad of war sizce ne almalıyım
Bana kalırsa laptop mantıklı, çok fazla bı yerlere gidiyorsun çünkü masaüstü kullanmaya çok fırsatın olmayabilir, hali hazırda laptopun varsa masaüstü almakta mantıklı tabi.

1905

80+ Silver
üniversiteyi başka bir yerde okuman gibi bi durum yoksa bence masaüstü adamdır. ama sık seyahat ediyorsan laptop da alınabilir.

Shourd

80+ Gold
sana bağlı bi durum fakat bence yorum yapanlardan farklı olarak mükemmel bi masaüst pc yanına günlük kulanımda yeterli bi laptop mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,645
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom