Çözüldü✓ Masaüstü mü laptop mu?

Çok teşekkürler gayet güçlü ve güzel duruyor kargolama olarak bir sorun olur mu sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi yükselteceğim zaten özünde ram ve ssd söküp diğer parçaları kardeşimin bilgisayara takmayı düşünüyorum.
Anladım bak bunda yükseltmeler yapıp alabilirsin fiyatına göre şuan gayet iyi sistem işlemci upgrade edebilirsin Rami 32 yapabilirsin vs

Anladım bak bunda yükseltmeler yapıp alabilirsin fiyatına göre şuan gayet iyi sistem işlemci upgrade edebilirsin Rami 32 yapabilirsin vs

Evet fiyatına göre cidden iyi duruyor özellikleri fakat R5 5600X-6800 ikilisini alırsam çok daha ucuza geliyor 2.monitöre falan da fiyat kalıyor o yönden kararsız kalıyorum şuan elimde B450M Tuf Plus gaming var bios güncellemesi ile 5600X kullanılıyor Reeven Hans soğutucu var R5 5600X'e yeteceğini düşünüyorum kasa ve güç kaynağı değişeceğim zaten her türlü. Cidden fazla bütçe iyi değilmiş insanın kafası çok karışıyor.

Evet fiyatına göre cidden iyi duruyor özellikleri fakat R5 5600X-6800 ikilisini alırsam çok daha ucuza geliyor 2.monitöre falan da fiyat kalıyor o yönden kararsız kalıyorum şuan elimde B450M Tuf Plus gaming var bios güncellemesi ile 5600X kullanılıyor Reeven Hans soğutucu var R5 5600X'e yeteceğini düşünüyorum kasa ve güç kaynağı değişeceğim zaten her türlü. Cidden fazla bütçe iyi değilmiş insanın kafası çok karışıyor.
Benim 30 bin TL em olsa böyle Bir şey yapardım 6800 ile 3070ti arasında uçurum fark yok ama bazı parçalarım var onları kullanırım dersen o ayrı bana kalırsa Intel nvdia combosu çok iyi gider

Benim 30 bin TL em olsa böyle Bir şey yapardım 6800 ile 3070ti arasında uçurum fark yok ama bazı parçalarım var onları kullanırım dersen o ayrı bana kalırsa Intel nvdia combosu çok iyi gider
Kesinlikle öyle gayet iyi bir ikili ama o ikiliyi aldığım ve yanına kasa+psu aldığımda 19 bin civarı tutuyor fakat öneriniz için teşekkürler hazır sistem alırsam bu site hoşuma gitti fiyat olarak.

Kesinlikle öyle gayet iyi bir ikili ama o ikiliyi aldığım ve yanına kasa+psu aldığımda 19 bin civarı tutuyor fakat öneriniz için teşekkürler hazır sistem alırsam bu site hoşuma gitti fiyat olarak.
Anladım yinede sizin sistemde güzel 5600 de alabilirsin fiyatı düşürmek için arasında pek fark yok

Açıkçası şuan ram ve SSD olarak yeni bir şey almama gerek yok ama o ikiliyi alırsam ki 16 bin liraya sıvı soğutmalı 6900XT mevcut en azından 360mm destekleyen kasa lazım bütçeyi biraz aşabilir. Diğer merak ettiğim ise o ikili 1080p'de darboğaz yapar mı?
Yapmazda hakkı 2k

İyi forumlar arkadaşlar evet o klasik soruyu bir kez daha ben soruyorum sebebi ise üniversitede yazılım/oyun tasarımı düşünüyor olmam. Bütçem biraz yüksek açıkçası ve çok kararsız kaldım oyun geliştirirken iyi işlem gücü çok önemli fakat laptoplarda mobilite açısından güzel, fiyat olarak ise nedense bir türlü laptoplar fiyatını hak etmiyor algısı oluşuyor ve laptop almak mantıklı gelmiyor. Şuan R5 3600-5600XT ikilisini kullanıyorum her işimi görüyor fakat R5 5600X RX 6800 ikilisine güncellemeyi düşünüyorum (Böyle yaparsam çok çok daha ucuza gelmiş olacak). Sizce bu fiyat bandında ne yapmak daha mantıklı?
üniversite için alıyorsan kesinlikle laptop

Parayı ikiye böl taşıman gerektiğinde laptopu alırsın yanına yerleşik bir uerde olduğunda masaüstü.

Üniversite için alıyorum ve sanırım laptop alacağım istemesemde.
ünide masaüstü alanlar vardı bi sorun olunca ps ve ai de düzeltemiyolardı çünkü kendi pc lerinde 2022 ünide 2019 kullanıyorduk program vize finallerde çok sıkıntı yaşadılar. şimdilik laptop al üni bitince masaüstü geçersin

Geri