Masaüstü pc almak istiorum.

Reaksiyon skoru
8
ryzen 5 3500x
B450m
gtx 1660s
16 gb ram

Bu ayarda bir pc almak istiyorum ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
bütçem max 5600.

Ssd Toshiba 480gb ssd yapılarak alınabilir. Tek sorun ekran kartı biraz ısınacaktır. Kasaya 3 4 tane kaliteli fan almanız lazım. Hava sirkülasyonu başarılı olursa sıkıntı yaratmayacaktır.

valla aslında çok baktım da stokta yok bu da stoğa ne zaman girer acaba
valla kardeşim o biraz zor ortalıktaki durumu biliyorsun üretimler yere çakıldı. stoğa gelmesi baya bir zaman alabilir sanırsam elindeki paranı tut bence rastgele bir siteme vermek yerine sabredip daha iyisini de alabilirsin. ya da stokda olan başka bir alternatif sisteme bakmak gerek

valla kardeşim o biraz zor ortalıktaki durumu biliyorsun üretimler yere çakıldı. stoğa gelmesi baya bir zaman alabilir sanırsam elindeki paranı tut bence rastgele bir siteme vermek yerine sabredip daha iyisini de alabilirsin. ya da stokda olan başka bir alternatif sisteme bakmak gerek
Valla şanssız bir adammışım 2.5 aydır bekliyorum da neyse biraz daha bekleyebilirim

ryzen 5 3500x
B450m
gtx 1660s
16 gb ram

Bu ayarda bir pc almak istiyorum ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz.
bütçem max 5600.
şu durumda dolar da tavan yapmış ve ortalık da karışık bence biraz daha sabret

https://www.itopya.com/geforce-espo...-2600x-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ aslında bu pc nin özelliklerini arttırıp almak istiyordum işlemcisini falan ama stoktan kalktı bunu bekliyorum

Şuan biraz bekleyin hem dolar tavan yaptı hemde korona yüzünden üretimler durduğu için stok azaldıkça fiyatları'da artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri