Neler Yeni

Öneri Masaüstü Pc mi satıp Laptop almalı mıyım ?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Oyun tasarımı işiyle uğraşıyorum işim gereği çokça laptop gerekiyor(Dışarıda eğitimlere , stajlara , çalışmaya vs. gidiyorum) ama masaüstü sisteme çok alıştım. Sizce imzamdaki sistemi satıp laptop almalı mıyım ? Satarsam kaça satıp nasıl bir laptop alabilirim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Oyun tasarımı işiyle uğraşıyorum işim gereği çokça laptop gerekiyor(Dışarıda eğitimlere , stajlara , çalışmaya vs. gidiyorum) ama masaüstü sisteme çok alıştım. Sizce imzamdaki sistemi satıp laptop almalı mıyım ? Satarsam kaça satıp nasıl bir laptop alabilirim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
eğer masaüstünü bırakamam diyorsan ucuz bi laptop al geç veya iyi laptop alıp monitör takıp masaüstü gibi oynayacaksın

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer masaüstünü bırakamam diyorsan ucuz bi laptop al geç veya iyi laptop alıp monitör takıp masaüstü gibi oynayacaksın
Çift monitörüm var zaten birini satıp laptop alıp tekrar çift monitör gibi kullanabilirim ama masaüstünü bırakasım gelmiyor , kafam çok karışık.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Çift monitörüm var zaten birini satıp laptop alıp tekrar çift monitör gibi kullanabilirim ama masaüstünü bırakasım gelmiyor , kafam çok karışık.
o zaman ucuz bi laptop al önemli olan şeyleri o anda orda halledersin evdede masaüstüne atıp halledersin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,577
İsim
Hacı
En az 3060 + R7 5800H lı bir laptop almak gerekir bunun için üste para koyman lazım.
Onun yerine arkadaşın da dediği gibi 1650 li veya daha da ucuz bir laptop alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Laptop baya iş görüyor ve çok kullanışlı çok çok işin gereği olsun vs dışarda yada cafe tarzı yerlerde yada şirket vs oralarda lazım oluyosa almalısın.. bunu sende biliyosundur.. Sistemini hemen hemen 12.200₺ / 12.350₺ Bandında satabilirsin..
LAPTOP ÖNERİLERİ:
1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5BİN TL BANDINDA LAPTOP AL OZAMAN SSD Lİ ONLA HALLET İŞLERİNİ DIŞARDA.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop baya iş görüyor ve çok kullanışlı çok çok işin gereği olsun vs dışarda yada cafe tarzı yerlerde yada şirket vs oralarda lazım oluyosa almalısın.. bunu sende biliyosundur.. Sistemini hemen hemen 12.200₺ / 12.350₺ Bandında satabilirsin..
LAPTOP ÖNERİLERİ:
1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5BİN TL BANDINDA LAPTOP AL OZAMAN SSD Lİ ONLA HALLET İŞLERİNİ DIŞARDA.
Teşekkür ederim

Top Bottom