Aoc24g2u al geç.Dediğim gibi lol ve valorant oynuyorum genelde birde silkroad sro yu pek etkilemez monitör ama eğer şu modart olan kasa valorantı 144 fpste sabit tutabiliyorsa monitör 144 hz almak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı nvidia istediğim için gsync olması lazım sanırım
Yani gsync görüntü yırtılmalarını önlüyor diye biliyorum ama yanlış mıyım? Lolde mesela ben serbest kamerada oynuyorum ekranı sürüklerken yırtılma olunca odağım bozuluyor.Monitörlerde gsync açılabiliyor gsync hazırda bulunan monitörler manyak pahalı.
Gysnc o kadar da iyi bir şey değil.
5500 e atılan modart kasayı alırsam 1500-2000 arası bir şey kalıyor geriyeMonitöre ne kadar para kaldı ?
Attığım sistem 5500 monitör max 2k olur. Para yeterli.Ya yetmiyosa para?
Doğru diyosunYani gsync görüntü yırtılmalarını önlüyor diye biliyorum ama yanlış mıyım? Lolde mesela ben serbest kamerada oynuyorum ekranı sürüklerken yırtılma olunca odağım bozuluyor.
5500 e atılan modart kasayı alırsam 1500-2000 arası bir şey kalıyor geriye
Ama gsync için en az 2.5kYani gsync görüntü yırtılmalarını önlüyor diye biliyorum ama yanlış mıyım? Lolde mesela ben serbest kamerada oynuyorum ekranı sürüklerken yırtılma olunca odağım bozuluyor.
Doğru diyosun
Ama gsync için en az 2.5k
Hocam sen direk sistemi dizdin geriye kalan tek şey benim laptopu satmak oldu. Sistemi beğendim yarın laptopu ilana koyayım bari.Attığım sistem 5500 monitör max 2k olur. Para yeterli.
Freesync daha etkili diye duymuştum ama boşverin freesync monitörlerde gysnc aktif edilebiliyor.Forumdaki Rehberi bulamadım internetten bakabilirsiniz.Yani gsync görüntü yırtılmalarını önlüyor diye biliyorum ama yanlış mıyım? Lolde mesela ben serbest kamerada oynuyorum ekranı sürüklerken yırtılma olunca odağım bozuluyor.
Burayada yaz belki alıcı çıkarHocam sen direk sistemi dizdin geriye kalan tek şey benim laptopu satmak oldu. Sistemi beğendim yarın laptopu ilana koyayım bari.
Evet daha çıkarmadılar ve çıkarmayı da düşünmüyorlar çünkü kaos olur.Forumda ikinci el satış yasak diye biliyorum.