Özellikler iyiymiş fakat intel oyun performansında nasıl pek bilmiyorumINTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bence de haklısın ben bilmiyordum o sistemiBenim attığım sistemden farkı 3600 olması ryzen 5 3500x ile 3600 arasında 1000tl lik fark yok
10400f 3600 ile neredeyse aynıÖzellikler iyiymiş fakat intel oyun performansında nasıl pek bilmiyorum
Oyunda intel daha önde bende alcam bundan zatenÖzellikler iyiymiş fakat intel oyun performansında nasıl pek bilmiyorum
Diğer her şey aynı mı cidden farketmemisim pardonAynen 1000 TL farkı ben de anlamadım az para değil
Bunun yanına monitör olarak ne gider?ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Buna benzer sistem dizebilirsin monitör eklersin kalan parayla.
Nasıl bişey istiyom kiBunun yanına monitör olarak ne gider?
Istiyon ki?Nasıl bişey istiyom ki
Eğer g sync lı istersen tek seçenek var ucuzNasıl bişey istiyom ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Istiyon ki?
Dediğim gibi lol ve valorant oynuyorum genelde birde silkroad sro yu pek etkilemez monitör ama eğer şu modart olan kasa valorantı 144 fpste sabit tutabiliyorsa monitör 144 hz almak daha mantıklı.Nasıl bişey istiyom ki
Istiyon ki?
Ekran kartı nvidia istediğim için gsync olması lazım sanırımNasıl bişey istiyom ki
Istiyon ki?
Eğer g sync lı istersen tek seçenek var ucuz
Modartın asıl pc si benim attığım. Yeni çıkan bir sistem. Ayrıca mouse ve mousepad hediyesi kampanyası var. Mouse sınırlı hala var mı bilmiyorum mousepad sınırsız.Aynen 1000 TL farkı ben de anlamadım az para değil
144hz yeterli olur aslında g sync çok fark etmez 144hz monitöre ama olsun dersen fiyatı 2500 tlDediğim gibi lol ve valorant oynuyorum genelde birde silkroad sro yu pek etkilemez monitör ama eğer şu modart olan kasa valorantı 144 fpste sabit tutabiliyorsa monitör 144 hz almak daha mantıklı.
Ekran kartı nvidia istediğim için gsync olması lazım sanırım
Monitörlerde gsync açılabiliyor gsync hazırda bulunan monitörler manyak pahalı.Dediğim gibi lol ve valorant oynuyorum genelde birde silkroad sro yu pek etkilemez monitör ama eğer şu modart olan kasa valorantı 144 fpste sabit tutabiliyorsa monitör 144 hz almak daha mantıklı.
Monitöre ne kadar para kaldı ?Dediğim gibi lol ve valorant oynuyorum genelde birde silkroad sro yu pek etkilemez monitör ama eğer şu modart olan kasa valorantı 144 fpste sabit tutabiliyorsa monitör 144 hz almak daha mantıklı.
Ya mouse klavye falan ben öyle çok markacı değilim o bileşenlerde iş görsün yeter benim için zaten mouse var bende laptopta kullandığım (gamepower bane) o işimi görüyor. Ama kadayı beğendim baya.Modartın asıl PC si benim attığım. Yeni çıkan bir sistem. Ayrıca mouse ve mousepad hediyesi kampanyası var. Mouse sınırlı hala var mı bilmiyorum mousepad sınırsız.