Neler Yeni

Masaüstü satıp Laptop + Monitör geçilir mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,923
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Masaüstü PC satıp Laptop geçilir mi?
Monitörü bağlayıp kullanmayı düşünüyorum, çoğu kişi görüntüde akıcılık açısından FPS oyunlarında bir kayıp olabileceğini söylüyor ancak emin değilim.

Her yıl çok sık olmasa da yazlığa gidiyorum ve minimum 3 koli eşya taşımam gerekiyor.
Hem render hem oyun hem de genel kullanım konusunda laptop tavsiye eder misiniz?
Aktif olarak Premiere ve Resolve kullanıyorum. İlerleyen zamanda diğer programlarla da işim mutlaka olacaktır.

Sırf kompakt olması için laptop düşündüm. Eğer laptop düşünmezsem de ekran kartımı değiştiririm sadece.
Hikayeli oyunlarla aram yok, online oyunlar ve FPS oyunları oynuyorum.

Ayrıca @Toxpox sana sorum var babu, elimde ne var ne yok satıp M1'li bir macbook alıp bootcamp ile windows kurup o şekilde valo falan yani saçma olur amacın dışına çıkmış olurum ama öyle bir şey mümkün mü?
Muhtemelen macin anasını ağlatmış olurum tam tabirle.

Her neyse kısacası profesyonel işler + günlük kullanım ve oyun için laptop + monitör ikilisi sizce olur mu?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Taşımak cidden sizin icin önemliyse neden olmasın geçilir tabi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şuanki sistemin ne ve üstüne ne kadar katabilirsin(ya da genel bütçen ne) onlar önemli hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mustafa Açıkgöz
Ben laptop kullanıcısıyım laptop hayatımı kurtarıyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,923
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen 30k altı ise kesinlikle geçmeni önermem
30K Altı :D
Şuanki sistemin ne ve üstüne ne kadar katabilirsin(ya da genel bütçen ne) onlar önemli hocam.
Ryzen 5 3500X - ROG STRIX RX570 8GB OC - ASUS B450M-DRAGON - GSKILL RIPJAWS V SİYAH 3200MHZ 8X2 16GB RAM - TOSHIBA P300 1TB HDD - GIGABYTE 256GB SATA SSD - CORSAIR SPEC DELTA RGB (650W)

Üstüne pek bir şey katamayabilirim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
30K Altı :D

Ryzen 5 3500X - ROG STRIX RX570 8GB OC - ASUS B450M-DRAGON - GSKILL RIPJAWS V SİYAH 3200MHZ 8X2 16GB RAM - TOSHIBA P300 1TB HDD - GIGABYTE 256GB SATA SSD - CORSAIR SPEC DELTA RGB (650W)

Üstüne pek bir şey katamayabilirim.
Bunu satacağın paraya alacağın laptopta ekran kartı olmaz :D bence yapma böyle bir şey :D

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Ayrıca @Toxpox sana sorum var babu, elimde ne var ne yok satıp M1'li bir macbook alıp bootcamp ile windows kurup o şekilde valo falan yani saçma olur amacın dışına çıkmış olurum ama öyle bir şey mümkün mü?
Muhtemelen macin anasını ağlatmış olurum tam tabirle.
Apple Silicon Macbook'larda Bootcamp yok. Parallels veya Cross bilmem ne olan sanallaştırmayı kullanmanız gerek ki bunlar da ücretli. VMware Fusion veya QEMU gibi sanallaştırma programları da kullanılabilir ancak diğerleri kadar iyi olabilir mi, bilmem.

Apple Silicon'larda Valo oynanabileceğini sanmıyorum. Görmedim de böyle bir şeyi. Böyle bir şey olsa bile 2021 MacBook Pro M1 Pro/Max olmayanlar 60Hz ve tepkime süresi oldukça düşük ekranlar. M1 Pro/max olanlar da 120Hz ama onların da tepki süresi düşük.

Kısaca oyun için alınacak bir ürün değil. LoL falan oynarsın anca 🤣

Top Bottom