Neler Yeni

Masaüstünde Gamepad Kullanılabilir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar. Oyunlarımı PC den oynuyorum. Lakin Gamepad aldığımdan beri sadece Gamepad kullanır hale geldim. Oyundan oyuna geçiş yaparken yattığım yerden geçiş yapmak daha güzel olurdu. Masaüstünde de Gamepad kullanmanın yöntemi var mıdır? İnternetten araştırdım bir sonuca varamadım.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Merhaba arkadaşlar. Oyunlarımı PC den oynuyorum. Lakin Gamepad aldığımdan beri sadece Gamepad kullanır hale geldim. Oyundan oyuna geçiş yaparken yattığım yerden geçiş yapmak daha güzel olurdu. Masaüstünde de Gamepad kullanmanın yöntemi var mıdır? İnternetten araştırdım bir sonuca varamadım.
Steam arayüzünü kullanabilirsin hatta bilgisayar açılırken açılması. Masaüstünü kontrol etmek pek pratik olmaz

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Var, dual shock 4 kullanıyorsan gamepadin üzerindeki touchpadi maus olarak kullanabiliyorsun. Eğer steami büyük ekran modunda kullanıyorsan oyundan oyuna geçiş yapman çok rahat olur maus kullanmadan tüm steam fonksiyonlarını kullanabilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam arayüzünü kullanabilirsin hatta bilgisayar açılırken açılması. Masaüstünü kontrol etmek pek pratik olmaz
Var, dual shock 4 kullanıyorsan gamepadin üzerindeki touchpadi maus olarak kullanabiliyorsun. Eğer steami büyük ekran modunda kullanıyorsan oyundan oyuna geçiş yapman çok rahat olur maus kullanmadan tüm steam fonksiyonlarını kullanabilirsin.
Oyunlarım Steam de evet. O arayüzü kullanıyorum zaten ama masaüstünde de kullanmanın bir yöntemi yok mudur? Çünkü masaüstünde kullanmak amacım.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Söylemeyi unuttum pardon. F710
Maalesef işin çok zor. Belki gyro teknolojisi ile gamepadi maus şeklinde kullanabilirsin dicem ama F710'lar biraz sorunlu ek programlarla uyumluluk sorunları var. Eğer tek amacın oyun ise steam kütüphanesinde olmayan oyunları kütüphanene ekleyebilirsin. Diğer şeyleri nasıl yapıcaksın bilmiyorum. Paran varsa kablosuz mausa geçebilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef işin çok zor. Belki gyro teknolojisi ile gamepadi maus şeklinde kullanabilirsin dicem ama F710'lar biraz sorunlu ek programlarla uyumluluk sorunları var. Eğer tek amacın oyun ise steam kütüphanesinde olmayan oyunları kütüphanene ekleyebilirsin. Diğer şeyleri nasıl yapıcaksın bilmiyorum. Paran varsa kablosuz mausa geçebilirsin.
Bunun bir yöntemi yok sanırsam. En iyisi ucuz bir kablosuz mouse almak gibi. Teşekkürler yardımın için. 👍

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
PS tuşuna basarak steam menüsünü açabilirsin.

Top Bottom