Megatronus
80+ Silver
Dahası
bu şekilde şuanda kullanımlarda bir sorun gözükmüyor gibiİşlemlerden hangi programın işlemciyi kullandığını kontrol et, mining virüsü olabilir.
Görev yöneticisi ilginç bir şekilde fazla kullanıyor, ama yine de %100e tamamlanmıyor, üst kısımdaki cpu ya tıklayıp, sıralamayı cpu kullanım yüzdesine göre sıralarmısın bakalım başka hangi programlar kullanıyorbu şekilde şuanda kullanımlarda bir sorun gözükmüyor gibi
format tavsiye ederim virüs gibi duruyorgörev yöneticisinden baktığımda işlemci %100 kullanıyor gözüküyor neden böyle oldu acaba bilgisayara virüs bulaşmış olabilir mi nortondan defalarca tam tarama yaptım hiçbirşey çıkmadı
hocam norton üyeliği var defalarca tam tarama yaptım bir şey çıkmadı internetten baktığımda bios uptade yapın dediler ama emin değilimformat tavsiye ederim virüs gibi duruyor
hocam bakıyorum ama normal kullanımlar gözüküyor attığım resimdeki gibi ama işlemci kullanım yüzdesi hep %100gözükmüyo mu işlemlerde neyin kullandığı
yok hocam olsa önceden de olurdukullandığın anti virüs programı ola bilir
Sorunu yasadiginizda CMD'yi (Komut Istemi) yönetici olarak açarak bu komutlari girinyok hocam olsa önceden de olurdu
hocam şimdi onu denedim çözüldü ama şüpheliyim bilgisayarda virüs var mı acaba diye ayrı konu açacağımSorunu yasadiginizda CMD'yi (Komut Istemi) yönetici olarak açarak bu komutlari girin
PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000
PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT
daha önce bu sorunu yaşanyan arkadaslar bu sekılde cözmüş deneyin