Megatronus
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
deniyorum şimdi hocam sağolunanti virüs oalrak eset dene kesin sonuç alırsın..
deniyorum şimdi hocam sağolunanti virüs oalrak eset dene kesin sonuç alırsın..
ben de öyle düşünüyorum hocam ama virüs bulşatığından ayrı olarak şüpheliyim açtığım konuya bakabilirseniz çok sevinirim"
PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000
PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT
"
Şunları girince düzeldiğini söylemişsin mevzuyu merak edip araştırdım. Yaygın bir windows bugundan ibaret
windows berabat bir işletim sistemi
denetim masasındaki güç ayarlarıyla oynamadın dimi dengeliye çek bakalım düşücekmideniyorum şimdi hocam sağolun
dengelide zaten hocam düzeldi şuanda kodu yazıncadenetim masasındaki güç ayarlarıyla oynamadın dimi dengeliye çek bakalım düşücekmi
geçmiş olsun rdr 2 nin yamasından bulaşmış heralde format atıcakmısınızdengelide zaten hocam düzeldi şuanda kodu yazınca
hocam antivirüs programları ile tarıyorum bir şey çıkmıyor format atıcam gibi ama işte format atmak ssd yi yoruyor atmak istemiyorum pekgeçmiş olsun rdr 2 nin yamasından bulaşmış heralde format atıcakmısınız
Virüsun ssdyi oldurmesinden iyidirhocam antivirüs programları ile tarıyorum bir şey çıkmıyor format atıcam gibi ama işte format atmak ssd yi yoruyor atmak istemiyorum pek
direkt formatla beklemeden ssd yorulmasını niye düşünüyorsunkihocam antivirüs programları ile tarıyorum bir şey çıkmıyor format atıcam gibi ama işte format atmak ssd yi yoruyor atmak istemiyorum pek
doğru bence dedirekt formatla beklemeden ssd yorulmasını niye düşünüyorsunki