Windows 10 Pro normaldede öyle gözüküyor sadeçe oraya tıklayınça masaüstüne atıyor bendede. (Ekran alıntısında göründüğüne bakma normalde gözükmüyor.)Alıntıyı görüntüle
Merhabalar normalde sağ altta masaüstüne dönmemize yarayan bir buton olur fakat şuan göremiyorum bunun bir ayarı vs. mevcutmudur?
Alıntıyı görüntüle
Merhabalar normalde sağ altta masaüstüne dönmemize yarayan bir buton olur fakat şuan göremiyorum bunun bir ayarı vs. mevcutmudur?
Bak sende çizgi ile ayrılmış bende orada hiçbir şey yok.Windows 10 Pro normaldede öyle gözüküyor sadeçe oraya tıklayınça masaüstüne atıyor bendede. (Ekran alıntısında göründüğüne bakma normalde gözükmüyor.)
Normalde gözükmüyor ekran alıntısıyla mouseyi üstüne götürünçe gözüküyor. @RevDeisDou çözümü yazmış ordan yapabilirsiniz.Bak sende çizgi ile ayrılmış bende orada hiçbir şey yok.
Teşekürler dostum kapat aç anlık olarak işe yaramıyor açtıktan sonra reset atmak gerekiyormuş şimdi görünüyor.
Onu ben de bilmiyorum en fazla windows ayarları ile bu oluyor:Teşekürler dostum kapat aç anlık olarak işe yaramıyor açtıktan sonra reset atmak gerekiyormuş şimdi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@RevDeisDou ilk win11 kurduğumda taskbar tam anlamıyla transparent olmuştu fakat pc kapatıp açtığımda tekrardan glow haline döndü. Bunu harici program kullanmadan saydam yapabilir miyiz? Ya da ben nasıl harici program kullanmadan saydam yaptım? Şuan program kullanarak bu hale getirdim.
Alıntıyı görüntüle