Neler Yeni

Maske Takmak Öldürür (!)

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Maske korumuyor, veba salgınındaki maskeyle bakın birde bugün taktığımız maskeyle bakın. Bir bez parçası dünyayı dize getiren bir virüsü ne kadar engelleyebilir?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,923
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Maske korumuyor, veba salgınındaki maskeyle bakın birde bugün taktığımız maskeyle bakın. Bir bez parçası dünyayı dize getiren bir virüsü ne kadar engelleyebilir?

Bak şimdi sen maske takınca dışarıya hava vermiyorsun.

Yani sende virüs varsa başkasına geçmiyor, herkes maske takarsa kimse kimseye virüs bulaştırmaz (y)

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Yani sende virüs varsa başkasına geçmiyor, herkes maske takarsa kimse kimseye virüs bulaştırmaz (y)
Bez maskelerden bahsediyorum. tabii ki riski azaltıyor fakat 2m mesafeden. Tam bir koruma sağlamıyor.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro

işte sıkıntı burada.maske taktım yanlardan hep açıklık var. daha kullanışlı ve güzel bir şey bulmalıyız bence. maske işlevini yerine getiremiyor piyasadaki maskeler de sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lütfen sonuna (!) koymayı unuttum de...
hayır senden daha bilgili olduguma emin olabilirsin

maske özellikle yazın terledigimiz de üstündeki plastik eriyip soludugumuz havayla içimize karışacak. Maske tam bir yün ve pamuk degil.

Maske yerine daha kullanışlı bir şey istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum.

Zaten dün maskeyle dışarı çıktım ve yanaklarımda hep açıklık vardı ne yaptıysam tam kapatmıyor. yani işlevsiz çöp

Maskeye karşı degilim salgın oldugu vakit kendini kapatacaksın dış dünyaya. Elden gelse herkes crysis gibi zırhın içnie girsin ama elden gelmez :D.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
işte sıkıntı burada.maske taktım yanlardan hep açıklık var. daha kullanışlı ve güzel bir şey bulmalıyız bence. maske işlevini yerine getiremiyor piyasadaki maskeler de sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır senden daha bilgili olduguma emin olabilirsin

maske özellikle yazın terledigimiz de üstündeki plastik eriyip soludugumuz havayla içimize karışacak. Maske tam bir yün ve pamuk degil.

Maske yerine daha kullanışlı bir şey istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum.

Zaten dün maskeyle dışarı çıktım ve yanaklarımda hep açıklık vardı ne yaptıysam tam kapatmıyor. yani işlevsiz çöp

Maskeye karşı degilim salgın oldugu vakit kendini kapatacaksın dış dünyaya. Elden gelse herkes crysis gibi zırhın içnie girsin ama elden gelmez :D.
maskenin çeşitleri var madem bu kadar detaylı düşünüyorsun git sovyetler dönemi gaz maskesi al

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
maskenin çeşitleri var madem bu kadar detaylı düşünüyorsun git sovyetler dönemi gaz maskesi al
Zaten ben alabilirim.

Mesele benim gaz makesi alıp almamam degil.

Detaylı düşünecegim tabii ki de insan saglıgı söz konusu. Düzgünce koruyan bir maske varsa ben ona maske derim. Korumuyorsa zaten benim gözüm de maske degil çöp.

Detaylı düşünmemi abartı bulduysan o zaman ben maske takmak istemiyorum dersem beni desteklemen lazım. Desteklemezsen çelişki içindesindir.

Top Bottom