Maske korumuyor, veba salgınındaki maskeyle bakın birde bugün taktığımız maskeyle bakın. Bir bez parçası dünyayı dize getiren bir virüsü ne kadar engelleyebilir?
Maske korumuyor, veba salgınındaki maskeyle bakın birde bugün taktığımız maskeyle bakın. Bir bez parçası dünyayı dize getiren bir virüsü ne kadar engelleyebilir?
işte sıkıntı burada.maske taktım yanlardan hep açıklık var. daha kullanışlı ve güzel bir şey bulmalıyız bence. maske işlevini yerine getiremiyor piyasadaki maskeler de sorun var.
işte sıkıntı burada.maske taktım yanlardan hep açıklık var. daha kullanışlı ve güzel bir şey bulmalıyız bence. maske işlevini yerine getiremiyor piyasadaki maskeler de sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır senden daha bilgili olduguma emin olabilirsin
maske özellikle yazın terledigimiz de üstündeki plastik eriyip soludugumuz havayla içimize karışacak. Maske tam bir yün ve pamuk degil.
Maske yerine daha kullanışlı bir şey istiyorum. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum.
Zaten dün maskeyle dışarı çıktım ve yanaklarımda hep açıklık vardı ne yaptıysam tam kapatmıyor. yani işlevsiz çöp
Maskeye karşı degilim salgın oldugu vakit kendini kapatacaksın dış dünyaya. Elden gelse herkes crysis gibi zırhın içnie girsin ama elden gelmez .
Detaylı düşünecegim tabii ki de insan saglıgı söz konusu. Düzgünce koruyan bir maske varsa ben ona maske derim. Korumuyorsa zaten benim gözüm de maske degil çöp.
Detaylı düşünmemi abartı bulduysan o zaman ben maske takmak istemiyorum dersem beni desteklemen lazım. Desteklemezsen çelişki içindesindir.