serialeris
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
Hava akışı vs. nasıl arkadaşlar?
Bütçe söylersen daha iyi olurHava akışı vs. nasıl arkadaşlar?
forum.donanimarsivi.com
Kasa+psu için bütçem 800tl ama aslında ne kadar az ödersem o kadar iyi ssd için para arttırıyorum o yüzden sordum ucuz gözüktü gözüme Corsair Spec-Delta alacaktım.Bütçe söylersen daha iyi olur
tabii ki hemen ekran karti nedir?Kasa+psu için bütçem 800tl ama aslında ne kadar az ödersem o kadar iyi ssd için para arttırıyorum o yüzden sordum
Kasa+psu için bütçem 800tl ama aslında ne kadar az ödersem o kadar iyi ssd için para arttırıyorum o yüzden sordum
Ekran kartı 1030 şu anlık ama 3050 veya 3050ti takıcam 10400f işlemcim t6 ultra da soğutucu vartabii ki hemen ekran karti nedir?
Kasa+psu için bütçem 800tl ama aslında ne kadar az ödersem o kadar iyi ssd için para arttırıyorum o yüzden sordum ucuz gözüktü gözüme Corsair Spec-Delta alacaktım.
500w daha sonra yeteceğini düşünmüyorum o yüzden en az 550w istiyorum![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende öyle düşündüm ama kaliteli ve en uygun fiyatlı bunları bulabildim daha da bakarım belki indirim de falan ürün varsa diye.500w daha sonra yeteceğini düşünmüyorum o yüzden en az 550w istiyorum
Yanına bir de şöyle maks 400 psu önerisi var mıdır?Hocam kasa olarak şunu tavsiye ederim bu bütçedeki en iyi kasa
![]()
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.068,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com