Kasa linkini atar mısınız?Selamlar Corsair spec delta kasama sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum ama bazı forumlarda radyatör kalınlığından dolayı takamayıp sorun olduğunu okudum. Bu kasaya daha önce bu soğutucuyu takan var mı?
Kasa linkini atar mısınız?
Soğutması kötü mü?o soğutucuyu almani önermem
öne 360mm-280mm takarsın üste 240 takarsın![]()
Carbide Series SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Gaming Case — Black
The Carbide Series SPEC-DELTA RGB is a tempered glass mid-tower ATX case with striking angular styling, powerful airflow and three included RGB cooling fans.www.corsair.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutması kötü mü?
Hocam üstte 240 olanların bazıları radyatör uymuyormuş bunu nasıl çözeceğim bilmiyorumöne 360mm-280mm takarsın üste 240 takarsın
Üst panele takabilirsiniz diye görünüyor ama radyatör kalınlığı uyumlu olur mu bilmiyorum.![]()
Carbide Series SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Gaming Case — Black
The Carbide Series SPEC-DELTA RGB is a tempered glass mid-tower ATX case with striking angular styling, powerful airflow and three included RGB cooling fans.www.corsair.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutması kötü mü?
etli olanlar sığmaz bende de vardı zamanında ince radyatörlü bakman lazım ince ve genişliği de azHocam üstte 240 olanların bazıları radyatör uymuyormuş bunu nasıl çözeceğim bilmiyorum
H100 sığar mı hocametli olanlar sığmaz bende de vardı zamanında ince radyatörlü bakman lazım ince ve genişliği de az
net bir şey diyemiyorum yapısı nasıl bilgim yok al olur derim olmaz sen uğraşırsınH100 sığar mı hocam
Önerebiliceğiniz soğutucu var mı hocamStandart radyatör o, ama kötü bir soğutucu zaten alınmaz o.