mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Zararları vardı ama hatırlayamadım
Adam sana içi dolu cevap ver dedi gayet iyi bir yaklaşımla. Üstelik alay etmek için de değil. Bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin. Kendini düşürmeye derek yok. Çıkmış kitapta yazıyor diyorsun. Seni yargılamıyor eleştiriyorum. Ayet aşağıdaki gibidir.Düşünmüyorsan araştırabilirsin dostum, buraya yazabildiğine göre demek ki internete erişimin var google'a erişip bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk herkesin düşüncesi fikri ayrı herkese zorla bir şey yaptıramazsın sonuçta, geneli böyle diye doğru bir şey olmuyor sonuçta.
olsun teşekkürlerZararları vardı ama hatırlayamadım
spremin kalitesine kadar etkilerdopamin sistemini bozar falan diyorlar unutkanlık falan yapar mı ne gib i zararları var?
rüyamda yapmıştım, cidden altım ıslanmıştı rüyamda hissettiğimde ama gerçekte bişey yoktu ayırt edemedim gerçekten yaptım mı yapmadım mı diyeZararlı değil yararlıdır. O sıvılar atılmak zorundadır. Çünkü vücut sürekli üretir. Uzun süre yapmasan bile uykudayken kendiliğinden çıkar.
Doğal yolla çıkabiliyorken, senin elle yapman zararlı oluyor.Zararlı değil yararlıdır. O sıvılar atılmak zorundadır. Çünkü vücut sürekli üretir. Uzun süre yapmasan bile uykudayken kendiliğinden çıkar.
Öyle bir şey yok. Asıl doğal dediğin zararlı. Uzun süre birikmemesi gerekiyor. Elle yapılan 2-3 günde 1 kez sağlıklıdır. Abartıya kaçmak iyi değildir.Doğal yolla çıkabiliyorken, senin elle yapman zararlı oluyor.
seninkiler yok olmuş bile olabilir EAJHJAKELHAJHKAEJHher gün yapan birisi için ne kadar süre sonra bir tehlike arz ediyor?