Neler Yeni

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Bu konu neden bu kadar tuttu? 😅

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Düşünmüyorsan araştırabilirsin dostum, buraya yazabildiğine göre demek ki internete erişimin var google'a erişip bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk herkesin düşüncesi fikri ayrı herkese zorla bir şey yaptıramazsın sonuçta, geneli böyle diye doğru bir şey olmuyor sonuçta.
Adam sana içi dolu cevap ver dedi gayet iyi bir yaklaşımla. Üstelik alay etmek için de değil. Bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin. Kendini düşürmeye derek yok. Çıkmış kitapta yazıyor diyorsun. Seni yargılamıyor eleştiriyorum. Ayet aşağıdaki gibidir.
(Mumin Suresi, 5-6-7. Ayet.)
"İffetlerini korurlar; sadece eşleriyle veya ellerinin altında olanlarla (cariyelerle) yetinirler, bundan dolayı da kınanacak değillerdir. Ama her kim bunun ötesine geçmek isterse işte haddi aşanlar onlardır."
Buna göre, günah veya haram değil mekruhtur.

@XooXen sorunun cevabı üstedir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bırakmak çok zor zararlı olsa bile durduramaıyor insan kendini

Zararlı değil yararlıdır. O sıvılar atılmak zorundadır. Çünkü vücut sürekli üretir. Uzun süre yapmasan bile uykudayken kendiliğinden çıkar.
rüyamda yapmıştım, cidden altım ıslanmıştı rüyamda hissettiğimde ama gerçekte bişey yoktu ayırt edemedim gerçekten yaptım mı yapmadım mı diye

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu Kanalda aradığın sorulardan daha fazlasının cevabını bulacaksın. İlk videodan itibaren hepsini izlemelisin.

- Zararından geçtim, akıll fonksiyonunu yitiriyor , muhakeme yeteneğini zayıflatıyor. Sürekli boş işlerle uğraşmana neden oluyor. Doğru ve yanlışı ayırt etmekte zorlanıyorsun . İraden zayıflıyor. Daha nice etkisi var.

- Kendini bu işi yapmacam diye de zorlama, ora takılı kalma, boşalmak doğal bir süreç bunun doğallıkla olmasına izin verdiğin sürece bir problem olmaz. Ama kendin yapmaya başlayınca zararı var. Kanala kesinlikle bak. Hatta herkes baksın . Faydasını görürsen sabitle en başa.

Zararlı değil yararlıdır. O sıvılar atılmak zorundadır. Çünkü vücut sürekli üretir. Uzun süre yapmasan bile uykudayken kendiliğinden çıkar.
Doğal yolla çıkabiliyorken, senin elle yapman zararlı oluyor.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,416
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Doğal yolla çıkabiliyorken, senin elle yapman zararlı oluyor.
Öyle bir şey yok. Asıl doğal dediğin zararlı. Uzun süre birikmemesi gerekiyor. Elle yapılan 2-3 günde 1 kez sağlıklıdır. Abartıya kaçmak iyi değildir.

soul

80+ Silver
bu konu neden bu kadar uzadı, foruma her girdiğim gün görüyorum :D

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
unutkanlık yaptığı biliniyor
eğer hiç yapmasan kendisi yapıyor zaten, karşı cinse karşı en ufak dokunuşta çavuş ayağa kalkıyor
dengeli yaparsan faydalı olur
din açısından ne olduğunu tam olarak bilmiyorum bir hoca günah değil derken bir hoca tavana bile yapabilirsiniz diyo

her gün yapan birisi için ne kadar süre sonra bir tehlike arz ediyor?
seninkiler yok olmuş bile olabilir EAJHJAKELHAJHKAEJH

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
Haftada 1 yapmanı öneririm. Cumartesi pazar evde tekken dolu doluya bir patlat. Özellikle işi bitirme üzerine çekme 45dk video aç tam sona gelixekken 30sn felan soluklan böyle böyle 1 saate kadar uzatın hem daha zevkli hemde daha sağlıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom