2-3 gün gerekli olan spremin birikmesi için yeterli bir süre değil. 2 yada 4 hafta olmalıdır bu süre , (doğalın zararlı olduğunu düşüyorsan,bende el için bu süreyi az görüyorum). Bazı adamlar var 3 aydır yapmıyor, bazıları çok daha fazla. Fazlasını vücut geri dolaşıma kazandırıyor.Öyle bir şey yok. Asıl doğal dediğin zararlı. Uzun süre birikmemesi gerekiyor. Elle yapılan 2-3 günde 1 kez sağlıklıdır. Abartıya kaçmak iyi değildir.
eğer sen kendin elle yapıyorsan birşeyleri başaramamışsın demektir evlat..dopamin sistemini bozar falan diyorlar unutkanlık falan yapar mı ne gib i zararları var?
bende diyom b12 neden 190 çıktıdopamin sistemini bozar falan diyorlar unutkanlık falan yapar mı ne gib i zararları var?
nası yapıcaz onu ablam beabartmadığın sürece zararlı değil ama erken gelmemelisin ilerde sorun yaşıyabillirsin
demi ya nasıl olcaknası yapıcaz onu ablam be
aynen öylekutu kolayı sallarsan patlar,ayranı sallamassan bayar.
Cevabımı verdim konu zaten kapandı şimdi gelip boş yazmanın anlamı yok seni bağlamayacak bir şeye.Adam sana içi dolu cevap ver dedi gayet iyi bir yaklaşımla. Üstelik alay etmek için de değil. Bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin. Kendini düşürmeye derek yok. Çıkmış kitapta yazıyor diyorsun. Seni yargılamıyor eleştiriyorum. Ayet aşağıdaki gibidir.
(Mumin Suresi, 5-6-7. Ayet.)
"İffetlerini korurlar; sadece eşleriyle veya ellerinin altında olanlarla (cariyelerle) yetinirler, bundan dolayı da kınanacak değillerdir. Ama her kim bunun ötesine geçmek isterse işte haddi aşanlar onlardır."
Buna göre, günah veya haram değil mekruhtur.
@XooXen sorunun cevabı üstedir.
Dincilerin uydurduğu bir şey o. Gerçek değil.fazla yaparsan evet unuutkanlık falan yapar
Hangi bilimsel makaleye göre zararlı?Ya şu konu dün geceden beri niye forumda önde kapatın gitsin konuyu alwhsidjwj zararlı işte