Neler Yeni

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
abartmadığın sürece zararlı değil ama erken gelmemelisin ilerde sorun yaşıyabillirsin

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle bir şey yok. Asıl doğal dediğin zararlı. Uzun süre birikmemesi gerekiyor. Elle yapılan 2-3 günde 1 kez sağlıklıdır. Abartıya kaçmak iyi değildir.
2-3 gün gerekli olan spremin birikmesi için yeterli bir süre değil. 2 yada 4 hafta olmalıdır bu süre , (doğalın zararlı olduğunu düşüyorsan,bende el için bu süreyi az görüyorum). Bazı adamlar var 3 aydır yapmıyor, bazıları çok daha fazla. Fazlasını vücut geri dolaşıma kazandırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşı cinsle ilişkiye girip, mastürbasyon yapanlar gerçek ilşkini çok farklı olduğunu söylüyor. Boşuna elimle kendimi kandırmışım diyen arkadaşım vardı.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Mert

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

Omnissiah

80+ Bronze
kutu kolayı sallarsan patlar,ayranı sallamassan bayar.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
Adam sana içi dolu cevap ver dedi gayet iyi bir yaklaşımla. Üstelik alay etmek için de değil. Bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin. Kendini düşürmeye derek yok. Çıkmış kitapta yazıyor diyorsun. Seni yargılamıyor eleştiriyorum. Ayet aşağıdaki gibidir.
(Mumin Suresi, 5-6-7. Ayet.)
"İffetlerini korurlar; sadece eşleriyle veya ellerinin altında olanlarla (cariyelerle) yetinirler, bundan dolayı da kınanacak değillerdir. Ama her kim bunun ötesine geçmek isterse işte haddi aşanlar onlardır."
Buna göre, günah veya haram değil mekruhtur.

@XooXen sorunun cevabı üstedir.
Cevabımı verdim konu zaten kapandı şimdi gelip boş yazmanın anlamı yok seni bağlamayacak bir şeye.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ya şu konu dün geceden beri niye forumda önde kapatın gitsin konuyu alwhsidjwj zararlı işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,322
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom