Acaba hangisi iyi bu yıl barışın fasiküllleri yenilecek acaba yeni olduğu için onu mu alsamen tepe soru bankaları bunlar eğer güzle bir temeliniz varsa bunlar iyi olucaktır.
en iyi fasikül eistirBu yıl AYT matematik LTİ ve Trigonometri için Barış ya da Apotemi düşünüyorum sizce hangisi daha iyi?
yok hocam barış ya da apotemi kullanacağım matematikte bunlar daha iyien iyi fasikül eistir
barış kullanma apotemi de babadıryok hocam barış ya da apotemi kullanacağım matematikte bunlar daha iyi
Neden baris kullanmiyimbarış kullanma apotemi de babadır
Ust seviye istiyorum hocam yaAcil kullanıyorum memnunum
2024 de lti fullemistim lti apotemi fasiküllerini 345 ve orijinal bitirdim ama beni en çok tatmin eden ve en çok net artışı sağlayan 3d soru bankasıydıBu yıl AYT matematik LTİ ve Trigonometri için Barış ya da Apotemi düşünüyorum sizce hangisi daha iyi?
Teşekkür ederim2024 de lti fullemistim lti apotemi fasiküllerini 345 ve orijinal bitirdim ama beni en çok tatmin eden ve en çok net artışı sağlayan 3d soru bankasıydı
Hocam zaten mezunum bilgisiz değilim zor kaynaklardan soru taramak istiyorum bu yıl geçen yıl çok hatalar yaptım.Apoteminin konu anlatımı iyi, bir fasiküle göre. Fasikülde kafana yatmayan yerlerde video desteği alırsın. Özetle apotemi bence. Diğer kaynaklardan test seçerek çöz, yoksa hepsini yetiştirmek zor olur. Ama trigo için fasikülle oyalanmanı önermem.
O zaman fasikül baya iyi olur sana. Sağlamlaşırsın konularda. Hepsini yetiştirmeye vaktin olmazsa önceliğin apotemi olmalı demek istedim aslında. Vakit bol olursa diğer kaynaklardan zor testleri de çözersin.Hocam zaten mezunum bilgisiz değilim zor kaynaklardan soru taramak istiyorum bu yıl geçen yıl çok hatalar yaptım.