CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim abi ben şimdi fizik kimya biyoloji yapıyorum ama matematik ekstradan çalışmak lazım çalışınca oluyor yani büyük ihtimalle sayısal seçerim şuanki hedefim asker olabilmek kara harpte olmazsada eczacılık okumak istiyorum. Bu yaz 8. sınıftaki eksiklerimi bu yaz tatilinde halletmek özelliklede matematik için 0 dan matematik kıtabı aldım onu çözeceğim ve 0 dan geometri bunlar yeterli olur bide tde için her gün kitap okumak ve paragraf çözmek bunları yapsam yeter diye düşündümÇok teşekkür ederim <3 .Sende çok iyi bir insansın. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Ama benden bir tavsiye dersleri salma yks için lazım olcak (tecrübeyle sabit)
Şimdiden öyle çok fazla çalışmana gerek yok. 9-10 arası böyle düzenli bir şekilde max 2-3 saat verimli bir şekilde çalışırsan 11-12 gibi tyt çözüp pekiştirirsin ekstradan bakmana gerek kalmaz. 11-12 gibide arttırırsın yavaş yavaş. Hangi mesleği istiyorsun ya da EA mı yoksa sayısal mı okicaksın bilmiyorum ama eğer okuma gibi bir hedefin varsa ve iyi bir yer istiyorsan düzenli bir şekilde çalışsan yeter hocam. Notların güzel çünkü.