CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
- Konu Sahibi Konu Sahibi
inşanlah abi cevap anahtarı E diyor normalde cevap D olması lazım tavsiyelerinize uyacağımBulursunuz hocam siz bir tane hoca ya da rehberlik hocasına gider halledersiniz. Valla her sene hatalı soru çıkıyor zaten bu ösym neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. Tarihle aram hiç yok anca paragraf vs. sorarsa yapabiliyorum o yüzden bu soru hakkında bir şey diyemiceğim.Teşekkür ediyorum teklardan İnşallah hayırlısıyla girip yapıcaz. Bu sabah baya yaklaştım netlerle. Daha iyisi sınava inşallah. Dediğim kitapların hepsini almak zorunda değilsin arkalarını oku beğendiğini al. Kesin al diyeceğim kitap içimdeki müzik olurdu. Gerçekten çok güzel ve anlamı bir kitap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide abi rehberlik hocası demişti gene böyle olursa yanıma gel 1. dönemde hoca düşük vermiştiBulursunuz hocam siz bir tane hoca ya da rehberlik hocasına gider halledersiniz. Valla her sene hatalı soru çıkıyor zaten bu ösym neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. Tarihle aram hiç yok anca paragraf vs. sorarsa yapabiliyorum o yüzden bu soru hakkında bir şey diyemiceğim.Teşekkür ediyorum teklardan İnşallah hayırlısıyla girip yapıcaz. Bu sabah baya yaklaştım netlerle. Daha iyisi sınava inşallah. Dediğim kitapların hepsini almak zorunda değilsin arkalarını oku beğendiğini al. Kesin al diyeceğim kitap içimdeki müzik olurdu. Gerçekten çok güzel ve anlamı bir kitap.