Matematik Oyunumuz - Sonsuz Matematik (Android)

Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar, ben ve yeğenim 1-2 aydır bir oyun projesi üzerinde çalışıyorduk ve şimdi Google Play Store üzerinden yayınladık.

Oyun; 2 ayrı moddan oluşuyor. Eğitim Modu ile "Toplama-Çıkarma-Bölme-Çarpma" gibi ayrı bölümlerde 5'er farklı seviye ile kendinizi geliştirebileceğiniz, Sonsuz Mod ile sonsuz sayıdaki matematik sorularını bilerek skor ve tecrübe puanı kazanarak level atladığınız, yüksek skorlar yapıp sıralamada yer edindiğiniz bir oyun.

Oyunda her kullanıcının Profil sekmesi var bu kısımda Level'inizi ve tecrübe puanınızı görebiliyorsunuz. Mücadeleler kısmında görebildiğiniz pek çok başarımımız var, belirli seviyelere ulaştıkça; ünvanlar kazanıyorsunuz ve bunlar da aynı şekilde profilinizde gözüküyor.

Bu şekilde, boş vakitlerinizde Matematik bilginizi geliştirebileceğiniz; rekabetçi bir oyun yaptık. Desteklerinizi bekliyoruz, oyun ücretsiz.

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.berkehansari.mathgame
Tanıtım Videosu(Biraz amatör):

Oyun güzel olmuş. arka plan biraz gözü yoruyor. Amaaa
Sonsuz matematik başka bir kavram be abi

Merak ettim deneyelim bakalım.

Merhaba arkadaşlar, ben ve yeğenim 1-2 aydır bir oyun projesi üzerinde çalışıyorduk ve şimdi Google Play Store üzerinden yayınladık.

Oyun; 2 ayrı moddan oluşuyor. Eğitim Modu ile "Toplama-Çıkarma-Bölme-Çarpma" gibi ayrı bölümlerde 5'er farklı seviye ile kendinizi geliştirebileceğiniz, Sonsuz Mod ile sonsuz sayıdaki matematik sorularını bilerek skor ve tecrübe puanı kazanarak level atladığınız, yüksek skorlar yapıp sıralamada yer edindiğiniz bir oyun.

Oyunda her kullanıcının Profil sekmesi var bu kısımda Level'inizi ve tecrübe puanınızı görebiliyorsunuz. Mücadeleler kısmında görebildiğiniz pek çok başarımımız var, belirli seviyelere ulaştıkça; ünvanlar kazanıyorsunuz ve bunlar da aynı şekilde profilinizde gözüküyor.

Bu şekilde, boş vakitlerinizde Matematik bilginizi geliştirebileceğiniz; rekabetçi bir oyun yaptık. Desteklerinizi bekliyoruz, oyun ücretsiz.

kınık
güzel de benim mat iyi napacüm
beni vurma lütfen ali führerin gazabından kaçtım yapmağğğğğğğ

Benim telefona uygun değilmiş. 😭

Oyun hakkında yorum olarak varyasyon olarak yani speed math pro gibi bir sidtem yapar mısınız severek oynarım

Oyun güzel olmuş. arka plan biraz gözü yoruyor. Amaaa
Sonsuz matematik başka bir kavram be abi
Çok teşekkür ederim, oyun ismini mecburen kolay bulunabilir ve biraz akılda kalır bi'şey yapmaya çalıştım, tamamen marketing denemesi yani :D
kınık
güzel de benim mat iyi napacüm
beni vurma lütfen ali führerin gazabından kaçtım yapmağğğğğğğ
:p
Benim telefona uygun değilmiş. 😭
Kullandığım bazı sistemler yüzünden son Android sürümlerine çıkarmak zorunda kaldım. 😭
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun hakkında yorum olarak varyasyon olarak yani speed math pro gibi bir sidtem yapar mısınız severek oynarım
Çok iyi fikir, geliştirme notlarıma yazdım bunu. Vakit bulduğumda yazmaya çalışacağım ekstra bir mod olarak :) Teşekkürler.
Belki bir gün... (50 dolar verirsem yani İOS geliştiriciliği için :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,199
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri