S swynz 80+ Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim ateş 26 Kasım 2024 #1 Matematik soru bankası önerisi olan var mı 6 net yapıyorum en fazla çok zor yeni nesil anlıyamıyorum
safkdlklash 80+ Bronze Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,104 Dahası Reaksiyon skoru 527 Konum İstanbul İsim Aykut Instagram aykonulldreinull Steam https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/ Twitter aykutkxd Discord vazgecmek 27 Kasım 2024 #3 swynz yazmış: Matematik soru bankası önerisi olan var mı 6 net yapıyorum en fazla çok zor yeni nesil anlıyamıyorum Devamı için tıklayın... TYT ise mikroorjinal öneririm
swynz yazmış: Matematik soru bankası önerisi olan var mı 6 net yapıyorum en fazla çok zor yeni nesil anlıyamıyorum Devamı için tıklayın... TYT ise mikroorjinal öneririm
S swynz 80+ Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 448 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim ateş 27 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Roche yazmış: TYT için mi? Devamı için tıklayın... safkdlklash yazmış: TYT ise mikroorjinal öneririm Devamı için tıklayın... lgs hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın
Roche yazmış: TYT için mi? Devamı için tıklayın... safkdlklash yazmış: TYT ise mikroorjinal öneririm Devamı için tıklayın... lgs hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın