Neler Yeni

Matematikte stres yapıyorum

Kaan C

80+ Bronze
Merhaba ben sınav anında aşırı stres yapıyorum matematikte bir soruyu yapamayınca bu diğer sorulara ve hatta deneme anında diğer derslere de yansıyor ama sınavdan sonra soruları çözerken ben bunu nasıl yapamadım ne kadar kolaymış diye kendime kızıyorum ne yapmalıyım?

Petshi

80+
Merhaba ben sınav anında aşırı stres yapıyorum matematikte bir soruyu yapamayınca bu diğer sorulara ve hatta deneme anında diğer derslere de yansıyor ama sınavdan sonra soruları çözerken ben bunu nasıl yapamadım ne kadar kolaymış diye kendime kızıyorum ne yapmalıyım?
Evde süreli testle çözün hocam. Örnek olarak 20 Dakikaya, 20 soru gibi. Çöze çöze alışırsınız diye umuyorum.

Kaan C

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde süreli testle çözün hocam. Örnek olarak 20 Dakikaya, 20 soru gibi. Çöze çöze alışırsınız diye umuyorum.
Çok teşekkürler aslında dediğiniz gibi yapıyorum ama sanki sınavda büyü yapılıyor her tarafım titriyor nerdeyse

Petshi

80+
Çok teşekkürler aslında dediğiniz gibi yapıyorum ama sanki sınavda büyü yapılıyor her tarafım titriyor nerdeyse
Hocam evde de sınav ortamı yaratmaya çalışın. Odanızı kapatın, sessiz bir yer bulun. Şimdilik bunlar geldi aklıma.
Başarılar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
wolfman12345
stres yapılacak bir şey yok şöyle düşün sınav anındayken evde normal test çözüyormuş gibi düşün hiç sınavı düşünme ve evde sınav ortamı oluşturup sınav yapın kendinizi.

kamyoncu36

80+ Bronze
Yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,633
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a