MATEPAD 11 VS IPAD 9 HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

cicibebe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,780
Bütçe
8000
Merhaba, not tutma, video edit ve sosyal medya yönetimi amaçlı tablet arıyorum. 2-3 yıl içinde kasma donma gibi sorunlar çıkartmayan, işlemlerimi hızlı bir şekilde halledebileceğim bir tablet arıyorum. Şuanlık aklımda Matepad 11 ve Ipad 9. Nesil var. Matepad ekranı beni cezbediyor ama diğer tarafta google servislerinin olmaması şüphe uyandırıyor. Ipad ise IOS ile cezbederken ekran konusunda ve aksesuarların pahalılığı beni biraz ondan itiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Eğer ikisi de çöp diyorsanız lütfen öneri yapın. Teşekkürler şimdiden.

bence ipad, illa apple pencil almak zorunda değilsin daha ucuza stylus kalemlerde var, apple pencil alsan daha iyi olur tabii. 2el düşünürsen sahibinden de bütçene tablet + kalemde bulursun bu arada şimdi bakıyordum 10k ya ipad pro buldum

Merhaba, not tutma, video edit ve sosyal medya yönetimi amaçlı tablet arıyorum. 2-3 yıl içinde kasma donma gibi sorunlar çıkartmayan, işlemlerimi hızlı bir şekilde halledebileceğim bir tablet arıyorum. Şuanlık aklımda Matepad 11 ve Ipad 9. Nesil var. Matepad ekranı beni cezbediyor ama diğer tarafta google servislerinin olmaması şüphe uyandırıyor. Ipad ise IOS ile cezbederken ekran konusunda ve aksesuarların pahalılığı beni biraz ondan itiyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Eğer ikisi de çöp diyorsanız lütfen öneri yapın. Teşekkürler şimdiden.
hocam google servisinin olmaması aşırı kötü bir özellik konum vs. gibi özellikler kullanılmıyor androiddeki çoğu uygulamayı kullanamıyorsunuz babama p smart 2021 almıştık asla memnun değildi bu etkenden dolayı ben olsam ipad alırdım ama onunda eski nesil olması insanı süphelendiriyor

iPad 9. Nesil öneririm.

bence ipad, illa apple pencil almak zorunda değilsin daha ucuza stylus kalemlerde var, apple pencil alsan daha iyi olur tabii. 2el düşünürsen sahibinden de bütçene tablet + kalemde bulursun bu arada şimdi bakıyordum 10k ya ipad pro buldum
2.el pek sıcak bakmıyorum. Apple ürünlerinin batarya konusunda pek başsrılı olmadığını söylüyorlar. Ama temiz bulursam değerlendirmeye alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPad 9. Nesil öneririm.
Hocam neticede 2 yıllık tablet. Bir yavaşlama filan yaşar mıyım acaba?

iPad'ler ömürlük cihazlar. berbat olmadığı sürece 2 yıllık herhangi bir cihazda yavaşlama olmaz.

2.el pek sıcak bakmıyorum. Apple ürünlerinin batarya konusunda pek başsrılı olmadığını söylüyorlar. Ama temiz bulursam değerlendirmeye alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam hiç sorun olmaz be ilk çıkan ipad miniyi yıllarca kullandım bana mısın demedi. Sonra anakartını yaktım çakma şarj kullanmaktan o ayrı konu :D

yok hocam hiç sorun olmaz be ilk çıkan ipad miniyi yıllarca kullandım bana mısın demedi. Sonra anakartını yaktım çakma şarj kullanmaktan o ayrı konu :D
Ya aslında benim de gönlümde Ipad var ama ekranı pek hoşuma gitmiyor. Air4 veya 10. Nesil istiyordum ama fiyat farkı çok var.

Matepad 11 satın aldık geçen hafta kuzenime. Güzel cihaz 1 hafta oldu daha sorun yaşamadı. Klavyesiyle beraber satılıyor. Kalem istersen alabiliyorsun uyguna geliyor o da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,498
Üyeler
174,886
Son üye
efraim006
Geri