Maus pad onerısı....

amdd

80+
Reaksiyon skoru
3
1k 1200 e maus pad onerısı varmı sade sıyah olsun speed yada kontrol olması onemlı degıl aa full kontrolda olmasın hybrid olsun

kendi sitesi bu amazonda biraz daha pahalı hybrid

Siyahı yok ama bu modelini öneririm. Daha önceden Longteng bulutlu versiyonunu kullandım, bu fiyat aralığına bence yüzey olarak ondan daha iyi. Plus üyeliği ₺30-50 civarı bir şey. En ucuz buradan alınıyor.

2025-09-18_21-27.webp

2025-09-18_21-28.webp

Hybrid istiyorsan şu an benim kullandığım en iyi ürün bu. Ben de bağlantıdaki modeli aldım ve gayet hoş duruyor. Sitelerine de yazmıştım Çin, Japon kültürlerine ait bu tasarımları pek sevmediğimden, ürettirdikleri Japon firmaya umarım ileride satışları iyi giderse Türk motifli mouse padler de görmek istiyorum demiştim. Umarım yaptırma fırsatı bulurlar.

Speed istersen Wraith Spirit of Aim mouse padine bakabilirsin. Hybrid yüzeyinde Longteng ile benzer kumaş kullanıyorlar. Ben çok fark olduğunu sanmıyorum. Birileri zımpara gibi diyordu, o gerçekten rahatsız edebiliyor. Yukarıdaki kensei zımpara gibi bir hissiyat yok.

2025-09-18_21-24.webp

@Mahmut Yılmaz Amazon'da daha çok indirime sokuyorlar. Kendi sitesinde outlet hariç pek tercih edilmez. Veya kod falan biliyorsanız bakılabilir.

Son düzenleme:
Geri