- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yapılıyor konu var mı nasıl yapıldığının pek fazla anlamıyorumBios pili çıkartıp 10 dk sonra tekrar takın biosu sıfırlayıp tekrar deneyin.
Nasıl yapılıyor konu var mı nasıl yapıldığının pek fazla anlamıyorumBios pili çıkartıp 10 dk sonra tekrar takın biosu sıfırlayıp tekrar deneyin.
forum.donanimarsivi.com
Dün bios tan ram hızını guncellerken mavi ekran hatası aldım şuan PC hiç acilmiyorMerhabalar,
Son aldığınız mavi ekran hatasını kontrol ettim. Zararlı kaynaklı durmakta. HJT raporu ekleyiniz, ve Sys onarımı yapınız.
HJT Raporu Paylaşımı
HiJackThis, sistem içindeki hizmetlerin ve servislerin bir listesini çıkarır. Bu liste aracılığı ile sistemdeki zararlılar tespit edilebilir. Lakin, HiJackThis bilinçsiz kullanıldığında sisteme geri dönülemez zararlılar verebilir, bu yüzden bir biline danışmanız gerekir. Ben de bilgim yettiğince...forum.donanimarsivi.com
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Diğer dökümlerden anladığım kadarı ile bellek kaynaklı sorunlar göze batmakta. MemTest86 ile belleklerinizi test ediniz.
Açabilir miyim PC yi şuan?Dün bios tan ram hızını guncellerken mavi ekran hatası aldım şuan PC hiç acilmiyor