Neler Yeni

Mavi Ekran ama belli değil

ElectriX

80+ Silver

Tam anakart ekranında yuvarlak yükleme simgesi dönerken pc takıldı. Sanırım bu sırada mavi ekran oldu. Ama ekranda hata kodu da olmadığı için göremedim. Pcye restart atıp bir daha açtım. Minidump dosyası olduğunu farkettim. Dosya bozuk olabilir. Çünkü pcye restart attım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@FightForHonor @Trieetz @Treyarch

@Bora Dere

Batuhan5356

80+ Silver

Tam anakart ekranında yuvarlak yükleme simgesi dönerken PC takıldı. Sanırım bu sırada mavi ekran oldu. Ama ekranda hata kodu da olmadığı için göremedim. Pcye restart atıp bir daha açtım. Minidump dosyası olduğunu farkettim. Dosya bozuk olabilir. Çünkü pcye restart attım.

@FightForHonor @Trieetz @Treyarch

@Bora Dere
daire döndü ve siyah ekran'da takılı kaldı diyorsun yani

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuhan5356

80+ Silver
Evet aslında ekranda şey vardır

GİGABYTE ULTRA DRUBLE ekranı yani anakartın. Ama o sırada daire döndü ve dondu.
GİGABYTE ULTRA DRUBLE Yazısı Görünüp Daire Dönerken donduysa ya sistem kaynaklıdır yada diskten kaynaklıdır , bios ekranına girebiliyormusun hiç ?

ElectriX

80+ Silver
GİGABYTE ULTRA DRUBLE Yazısı Görünüp Daire Dönerken donduysa ya sistem kaynaklıdır yada diskten kaynaklıdır , bios ekranına girebiliyormusun hiç ?
Evet. Restart çektim zaten. dump dosyasında ne hatası var? Eğer dump dosyasını okumıcaksan lütfen konuyu kirletmiyelim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
SYS onarımı yapınız.

BIOS güncel değilse güncelleyiniz.

INTERNAL_POWER_ERROR hata kodu hakkında bir bilgim yok, fakat araştırdığım kadarıyla sürücü sorunu gibi duruyor. Ekran kartı driverini DDU ile güvenli modda kaldırıp yerine en güncel WHQL sürücüyü kurunuz.

Diskinizin sağlığını kontrol ediniz.

ElectriX

80+ Silver
SYS onarımı yapınız.

INTERNAL_POWER_ERROR hata kodu hakkında bir bilgim yok, fakat araştırdığım kadarıyla sürücü sorunu gibi duruyor. Ekran kartı driverini DDU ile güvenli modda kaldırıp yerine en güncel WHQL sürücüyü kurunuz.
Bios güncelde yeniden kursam mı?

ElectriX

80+ Silver
SYS onarımı yapınız.

Bu ekran kartı tek bana mı problem. Neyse böyle dayanırım zaten yeni sürüm bekliyom.

Ben şimdi SYS yapam.

Batuhan5356

80+ Silver
SYS onarımı yapınız.

GİGABYTE ULTRA DRUBLE Yazısı Görünüp Daire Dönerken donuyor sistem onarıma geçmiyor , beklerse belkim geçer geçerse anca yapılır senin dediğin

Bu ekran kartı tek bana mı problem. Neyse böyle dayanırım zaten yeni sürüm bekliyom.

Ben şimdi SYS yapam.
bios attın mı ? , sistem onarıma gidiyorsa yap (y)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
GİGABYTE ULTRA DRUBLE Yazısı Görünüp Daire Dönerken donuyor sistem onarıma geçmiyor , beklerse belkim geçer geçerse anca yapılır senin dediğin

bios attın mı ? , sistem onarıma gidiyorsa yap (y)
Dosyayı check etmeden böyle bir kanıya nasıl varabiliyorsun?

Top Bottom