mavi ekran atikmpag.sys hatası laptop

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
bilgisayarımın fanı bozuldu O yüzden fan değiştirdim ve perfOrmansım çok düştü zula gibi bir Oyunu hatta half life felan artık girmiyor ve tarayıcıda bile takılmalar Oluyor bilgisayarımda ısınma yok bu arada Oyuna tıklarken direk mavi ekranı alıyorum ve ekran kartı driverim güncel değil galiba Çünkü amd nin sitesinde yok driver auto detect ilede yaptım ekran kartı bulamadı AMD Radeon HD 7600m series ekran katının adı ben bu sorunu nasıl düzelticem acil yardım

bilgisayarımın fanı bozuldu O yüzden fan değiştirdim ve perfOrmansım çok düştü zula gibi bir Oyunu hatta half life felan artık girmiyor ve tarayıcıda bile takılmalar Oluyor bilgisayarımda ısınma yok bu arada Oyuna tıklarken direk mavi ekranı alıyorum ve ekran kartı driverim güncel değil galiba Çünkü amd nin sitesinde yok driver auto detect ilede yaptım ekran kartı bulamadı AMD Radeon HD 7600m series ekran katının adı ben bu sorunu nasıl düzelticem acil yardım
Güvenli modda bilgisayarı açın grafik driveları silin ardından amd`nin eski sürücüsünü indiriin crimson yazılımlarından herhangibi bir driver indirin adrealin olmadığınına dikkat edin 2016 yılındaki sürücüyü indirin amd sitesinde mevcut kurun güncellemeleri kapatın tekrar deneyin sonuçu yazın.

Sorun ekran kartı sürücülerinde. Ayrıca ekran kartı modelinizin tam adını bulunuz çünkü 7600M bir seridir, ekran kartınızın modeli değil.

Güvenli modda bilgisayarı açın grafik driveları silin ardından amd`nin eski sürücüsünü indiriin crimson yazılımlarından herhangibi bir driver indirin adrealin olmadığınına dikkat edin 2016 yılındaki sürücüyü indirin amd sitesinde mevcut kurun güncellemeleri kapatın tekrar deneyin sonuçu yazın.
sanırım Onları desteklemiyor galiba 7700 den sonrasını destekliyor yani 7600m series crimsonu desteklemiyor diye biliyorum

şimdi driverı silicem ya ddu ilemi yoksa amd nin kendi programı var hangi programla driveri sileyim inşallah 7610m Olur ya birde crimson betayı indiriyorum
İnşallah olur ddu ile.

İnşallah olur ddu ile.
Sildim ve 7610m i yükledim ve en son sürücüleri indir tikini kaldırdım yeniden başlattım ama mavi ekran veriyor busefer başlatır baslatmaz hicbirsey yapamıyorum

windows7 benimki 10 geçirsem düzelirmi daha güncel ya hani birde şimdi 7610m i denedim olmadı 7670m i denicem Oda olmaz ise fOrmat atıcam
Eğer 7670m ise zaten yanlış sürücüyü yüklemişsiniz demek. Ayrıca windows 10'a geçmenin de faydası olur çünkü windows 7'nin desteği bitti. İşletim sistemi kaç bit

Eğer 7670m ise zaten yanlış sürücüyü yüklemişsiniz demek. Ayrıca windows 10'a geçmenin de faydası olur çünkü windows 7'nin desteği bitti. İşletim sistemi kaç bit
inşallah w10 da düzelir birde 64bit ve 7600m series diye geçiyor ama amd sitesinde 7600m kaldırılmış yok O yüzden 7610m i dene dediler denedim Olmadı başkası 7670m i dene diyor Onuda denicem bakalım ne Olucak

Geri