TMM EYWDediğim gibi ramleri çıkarman lazım indirmeyi dene belki iner.
Yerlerini değiştirmesin çünkü ramler rastgele takılmaz.Bak bir çok şekilde mavi ekran alabilirsin.Bende alıyordum ram'lerin yerini değiştirince düzeldi istersen sende bi dene.
Eğer yanlış takılmışsa değiştirilir.Anakartın kitapçığı varsa bakabilirsin.Bak bir çok şekilde mavi ekran alabilirsin.Bende alıyordum ram'lerin yerini değiştirince düzeldi istersen sende bi dene.
i5, GTX1060 ve 8GB RAMBilgisayarınon teknik özelliklerini yazar mısın bir de bios ayarlarını kontrol ettin mi ?
Bilgisayarının bios ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Özellikle biostan bir sorunsa boşuna uğraşmazsın. Sata controller mod ayarını AHCI yapmayı dener misin ?i5, GTX1060 ve 8GB RAM
AHCI moddaymış zatenBilgisayarının bios ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Özellikle biostan bir sorunsa boşuna uğraşmazsın. Sata controller mod ayarını AHCI yapmayı dener misin ?
O zaman mavi ekran aldığında çıkan hata kodunu görebilirsen eğer direkt olarak sorununu çözebilirizAHCI moddaymış zaten
Orda testi başlatmak için buton var ona bas.reis healt bölümüne geldim nasıl test yapıcam ?
Güncelle ve Log var olarmı yoksa bilemedimOrda testi başlatmak için buton var ona bas.
onlarmıGüncelle ve Log var olarmı yoksa bilemedim
Reis Mavi Ekran Hatası aldım ama altıçizili bi kod yok ama Durdurma Kodu diye bir şey var :KMODE EXEPTION NOT HANDLED yardımcı olursan sevinirimNe zaman alacağın belli değil ise kernel exception filan olması lazım ama sen yine de at o kodu bilemeden bir şey söyleyemem.