RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,087
Hepsini atmana gerek yok zaten yüksek ihtimal sonuncusudur.YÜKLEDİM DOSYAYI KLASÖRE ATTIM AMA 1 ATNESİ KLASÖRE İNMEDİ
Hepsini atmana gerek yok zaten yüksek ihtimal sonuncusudur.YÜKLEDİM DOSYAYI KLASÖRE ATTIM AMA 1 ATNESİ KLASÖRE İNMEDİ
YÜKLEDİM DOSYAYI KLASÖRE ATTIM AMA 1 ATNESİ KLASÖRE İNMEDİ
NASI ATACAMHepsini atmana gerek yok zaten yüksek ihtimal sonuncusudur.
Sen o klasöre gittiğinde dosyaların formatı ne?NASI ATACAM
032320-17421-01.dmp böle bişi formatı derkenSen o klasöre gittiğinde dosyaların formatı ne?
Tm o zaman doğru dosya. Eğer cloud'a atmayı bilmiyorsan onu not defteriyle aç çıkanı at.032320-17421-01.dmp böle bişi formatı derken
izin yok diyo atamassın diyo yöneti olmadanTm o zaman doğru dosya. Eğer cloud'a atmayı bilmiyorsan onu not defteriyle aç çıkanı at.
Tm o zaman neyse. Bir önceki hatayı verdiği zaman ne yaptıysan bir daha yap veya birkaç gün bekle eğer bir daha hatayı almazsan olmuş demektir. Bir de PC'yi yeniden başlatsana şimdiizin yok diyo atamassın diyo yöneti olmadan
Kodu attı zaten ben ona yapması gerekenleri söyledim.mavi ekranda hata kodu olması lazım o kodun ne olduğunu bak ve araştır çözümü öyle bulabilirsin bence
EYW sağolTm o zaman neyse. Bir önceki hatayı verdiği zaman ne yaptıysan bir daha yap veya birkaç gün bekle eğer bir daha hatayı almazsan olmuş demektir. Bir de PC'yi yeniden başlatsana şimdi
Bu hata genellik neden olur biliyomusunKodu attı zaten ben ona yapması gerekenleri söyledim.
Driver sıkıntılarından, başlangıç uygulamalarından veya Windows'un kendi hatalarından olur. Donanımsal bir hata değil.Bu hata genellik neden olur biliyomusun
driverımda sıkıntı varsa nasıl anlarım yine en başa döndükDriver sıkıntılarından, başlangıç uygulamalarından veya Windows'un kendi hatalarından olur. Donanımsal bir hata değil.