C ceycey78 80+ Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 8 13 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emre Zengin yazmış: Önemli değil. 1 hafta boyunca sistemi kullan bakalım. Eğer hiçbir sorun yaşamazsan sorunun kalıcı olarak çözülmüştür. Büyük ihtimalle BIOS güncellemesi çözdü. Devamı için tıklayın... Evet bende öyle düşünüyorum ana kartımda bi problem varmı sizce onu nasıl öğrenebilirim
Emre Zengin yazmış: Önemli değil. 1 hafta boyunca sistemi kullan bakalım. Eğer hiçbir sorun yaşamazsan sorunun kalıcı olarak çözülmüştür. Büyük ihtimalle BIOS güncellemesi çözdü. Devamı için tıklayın... Evet bende öyle düşünüyorum ana kartımda bi problem varmı sizce onu nasıl öğrenebilirim
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 21,593 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 8,524 13 Ekim 2024 #15 ceycey78 yazmış: Evet bende öyle düşünüyorum ana kartımda bi problem varmı sizce onu nasıl öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Eğer gene mavi ekran verirse o zaman biraz daha detaylı bakmaya çalışırız. Teknik olarak şuan tespit edemezsin.
ceycey78 yazmış: Evet bende öyle düşünüyorum ana kartımda bi problem varmı sizce onu nasıl öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Eğer gene mavi ekran verirse o zaman biraz daha detaylı bakmaya çalışırız. Teknik olarak şuan tespit edemezsin.
C ceycey78 80+ Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 8 13 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Emre Zengin yazmış: Eğer gene mavi ekran verirse o zaman biraz daha detaylı bakmaya çalışırız. Teknik olarak şuan tespit edemezsin. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim her şey için<3
Emre Zengin yazmış: Eğer gene mavi ekran verirse o zaman biraz daha detaylı bakmaya çalışırız. Teknik olarak şuan tespit edemezsin. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim her şey için<3