Hayır öndeki. Kasayı açtığın tuş.Sen şeyyi diyorsun dimi kasanın arkasındakı güç kaynagının düğmesini kapat diyorsun
Tamam düzeldiHayır öndeki. Kasayı açtığın tuş.
Bir şey dicem ben kasamı inventusdan sipariş ettim ben ana kartımı b450 m k diye sipariş ettim ama stokta olmadıgı ıcın m a yollamıslar benimde haberim yoktu ses surucusunu m k olarak güncelledim adamlara sordum sıkıntı yyaparmı diye yok yyapmaz dediler sende guncelle diyorsun yapimmiHayır öndeki. Kasayı açtığın tuş.
Meğerse yapıyormuş işte. Doğru olanı yükleyin. Size link atmıştım oradan indirin.Bir şey dicem ben kasamı inventusdan sipariş ettim ben ana kartımı b450 m k diye sipariş ettim ama stokta olmadıgı ıcın m a yollamıslar benimde haberim yoktu ses surucusunu m k olarak güncelledim adamlara sordum sıkıntı yyaparmı diye yok yyapmaz dediler sende guncelle diyorsun yapimmi
Zip'den çıkarın sonra setup.exe'yi çalıştırın.Tamam düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey dicem ben kasamı inventusdan sipariş ettim ben ana kartımı b450 m k diye sipariş ettim ama stokta olmadıgı ıcın m a yollamıslar benimde haberim yoktu ses surucusunu m k olarak güncelledim adamlara sordum sıkıntı yyaparmı diye yok yyapmaz dediler sende guncelle diyorsun yapimmi
@Emirhandkee bakarmısın 2 dk
@Emirhandkee bu setup yazana basıcam dimi Alıntıyı görüntüle
Mavi ekran sebebi ses sürücüsü gözüküyor. Sende yanlış olanı yüklemiş. Her şey yerine oturuyor.Yaptımda ben bu gece PC yi açık tutsam sabaha kadar mavi ekran yemesem duzelmıstır demek herhalde