Neler Yeni

Mavi ekran hatası !!!

Zırto

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Zırto

80+ Bronze
Hayır öndeki. Kasayı açtığın tuş.
Tamam düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır öndeki. Kasayı açtığın tuş.
Bir şey dicem ben kasamı inventusdan sipariş ettim ben ana kartımı b450 m k diye sipariş ettim ama stokta olmadıgı ıcın m a yollamıslar benimde haberim yoktu ses surucusunu m k olarak güncelledim adamlara sordum sıkıntı yyaparmı diye yok yyapmaz dediler sende guncelle diyorsun yapimmi

@Emirhandkee bakarmısın 2 dk

@Emirhandkee bu setup yazana basıcam dimi
1606064818104.png

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir şey dicem ben kasamı inventusdan sipariş ettim ben ana kartımı b450 m k diye sipariş ettim ama stokta olmadıgı ıcın m a yollamıslar benimde haberim yoktu ses surucusunu m k olarak güncelledim adamlara sordum sıkıntı yyaparmı diye yok yyapmaz dediler sende guncelle diyorsun yapimmi
Meğerse yapıyormuş işte. Doğru olanı yükleyin. Size link atmıştım oradan indirin.

Zırto

80+ Bronze
Meğerse yapıyormuş işte. Doğru olanı yükleyin. Size link atmıştım oradan indirin.
Yaptımda ben bu gece pc yi açık tutsam sabaha kadar mavi ekran yemesem duzelmıstır demek herhalde

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tamam düzeldi

@Emirhandkee bakarmısın 2 dk

@Emirhandkee bu setup yazana basıcam dimi Alıntıyı görüntüle
Zip'den çıkarın sonra setup.exe'yi çalıştırın.

Yaptımda ben bu gece PC yi açık tutsam sabaha kadar mavi ekran yemesem duzelmıstır demek herhalde
Mavi ekran sebebi ses sürücüsü gözüküyor. Sende yanlış olanı yüklemiş. Her şey yerine oturuyor.

Top Bottom