imzanı komple sil kaydet baştan yazmayı denermisinDeneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmadı ne yazmaya çalıştığımıda göstereyim.
imzanı komple sil kaydet baştan yazmayı denermisinDeneyeyim.
Olmadı ne yazmaya çalıştığımıda göstereyim.
Yine aynı hata.imzanı komple sil kaydet baştan yazmayı denermisin
kusura bakma yardımcı olamadımYine aynı hata.
Problem değil. Yinede teşekkürler.kusura bakma yardımcı olamadım
The Crew 2 battleye istiyormuş. şimdi otomatik kendi bidaha kurdu. vpnide sildim.BattleEye hangisinde var bilmiyorum fakat denetim masasından kaldırın sonrada tekrar kurun. VPN'ide kapatın.
Donanımsal RAM hatası vermiş. G.Skiller'ın bir tanesinde problem var büyük ihtimalle. Bir tane RAM'i söküp sistemde takılma sorunu ya da oyunlardan atma sorunu, oyunların çökme sorunu veya mavi ekran gibi sorunların olup olmayacağına bakar mısın? Eğer olmazsa bu sefer takılı olanı söküp diğer RAM'i takıp oyunlarda falan atma ya da mavi ekran gibi sorunların olup olmayacağına bak.2 haftadır günde 1-2 kez mavi ekran almaya başladım sebebi nedir. öncelerde yoktu yeni başladı.
minidump linki
Ramtest yaptım sorun çıkmamıştı. Bugün denemeye çalışırım. Ama 1 ram ile test yaparken hata vereceği varsa, anlık hata verirmi. Yoksa uzun vadedemi hata verir. 2 ramida test ederim.Donanımsal RAM hatası vermiş. G.Skiller'ın bir tanesinde problem var büyük ihtimalle. Bir tane RAM'i söküp sistemde takılma sorunu ya da oyunlardan atma sorunu, oyunların çökme sorunu veya mavi ekran gibi sorunların olup olmayacağına bakar mısın? Eğer olmazsa bu sefer takılı olanı söküp diğer RAM'i takıp oyunlarda falan atma ya da mavi ekran gibi sorunların olup olmayacağına bak.
RAM'de direkt donanımsal sorun varsa siyah ekranda kalır. Oyunlardan atma, takılma vb. bir sorunun var mıydı mavi ekran vermeden önce?Ramtest yaptım sorun çıkmamıştı. Bugün denemeye çalışırım. Ama 1 ram ile test yaparken hata vereceği varsa, anlık hata verirmi. Yoksa uzun vadedemi hata verir. 2 ramida test ederim.
RAM'de direkt donanımsal sorun varsa siyah ekranda kalır. Oyunlardan atma, takılma vb. bir sorunun var mıydı mavi ekran vermeden önce
Düşününce aklıma geliyoda ağır oyunlarda arada oluyor. Çok shader fln kullanıyorum assetto için. Fps düşmeside olabilir.1 kez crew 2 de denk geldim. 1sn takıldı geri geldi. Operada mavi ekrana denk geliyordum genelde. Birazdan test edeceğim.
Win10 dan kaynaklıda olabilir. Her formatta usbsiz win10 un kendi sıfırlasından sıfırlıyorum. Temiz win10 olmayabilir.1 kez crew 2 de denk geldim. 1sn takıldı geri geldi. Operada mavi ekrana denk geliyordum genelde. Birazdan test edeceğim.
Düşününce aklıma geliyoda ağır oyunlarda arada oluyor. Çok shader fln kullanıyorum assetto için. Fps düşmeside olabilir.
Her iki ramide teker teker test ettim.RAM'de direkt donanımsal sorun varsa siyah ekranda kalır. Oyunlardan atma, takılma vb. bir sorunun var mıydı mavi ekran vermeden önce?
RAM'leri teker teker Memtest86 testine sok bak bakalım.Her iki ramide teker teker test ettim.
İlk tek ramle test ederken açınca şöyle yazdı.
Alıntıyı görüntüle
Sonraki 2. Ramde yazmadı ikisini aynı anda taktım, açtım yine yazdı ellemedim geçti açıldı.
Her iki ramde de 15Dk Ets2, 15Dk Assetto, 3-5 dakika video izledim ve operada gezindim takılma donma yaşamadım.
Başka nasıl test edebiliriz.
Problem değil. Yinede teşekkürler.