Neler Yeni

Mavi ekran okunmadan pc kapanıyor her şeyi denedim hala aynı.

walheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Bahçekapılı
Dostlar bazı oyunlarda 2 dakika olmadan direkt kapanıyor, bazı oyunlarda ise ara sıra kapanıyor. Kapanırken donuyor ve siyah ekran oluyor 1 - 2 dakika öyle kalıp kapanıyor. Diğer türlü mavi ekran geliyor fakat yazılar okunmadan kapanıyor ben telefon videoya çekip yakaladım, Whea_uncorrectable_error hatası veriyor. AİDA64 ile bütün stress testlerini denedim 10 dakika olacak şekilde pc kapanmıyor. Bütün kasayı baştan sona temizledim, format attım, ramler ile ilgili yapabileceklerimi yaptım, psu'dan gelen kabloları çıkardım taktım bayağı şey denedim hatta uzatma kablosundan tut power kablolarına kadar değiştim fakat yine aynı şekilde devam ediyor.

Ekran kartım: PowerColor Red Devil 6700XT.
İşlemcim: 5600X.
RAM'ler: Corsair Vengeance 2x16 3600MHz.
PSU: Power Boost 650W.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Selami kaplan
Dostlar bazı oyunlarda 2 dakika olmadan direkt kapanıyor, bazı oyunlarda ise ara sıra kapanıyor. Kapanırken donuyor ve siyah ekran oluyor 1 - 2 dakika öyle kalıp kapanıyor. Diğer türlü mavi ekran geliyor fakat yazılar okunmadan kapanıyor ben telefon videoya çekip yakaladım, Whea_uncorrectable_error hatası veriyor. AİDA64 ile bütün stress testlerini denedim 10 dakika olacak şekilde pc kapanmıyor. Bütün kasayı baştan sona temizledim, format attım, ramler ile ilgili yapabileceklerimi yaptım, psu'dan gelen kabloları çıkardım taktım bayağı şey denedim hatta uzatma kablosundan tut power kablolarına kadar değiştim fakat yine aynı şekilde devam ediyor.

Ekran kartım: PowerColor Red Devil 6700XT.
İşlemcim: 5600X.
RAM'ler: Corsair Vengeance 2x16 3600MHz.
PSU: Power Boost 650W.

Faz sayısı yeterli mi anakartta

walheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Bahçekapılı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartım gigabyte b450mk 3+2 diye biliyorum yeterli mi bilgim yok yaklaşık 1-2 senedir kullanıyorum

Top Bottom