FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Direct x in değilmi o ?dxgmms2.sys
Direct x in değilmi o ?dxgmms2.sys
System klasöründe ki bozuk ve eksik dosya sorunlarını gidermektir.ddu daha 3gün önce emirhandk demişti wireless mouse kullanıyorum ön girişlerde memtesti yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sys onarımı nedir ?
sys rehberini mesajımda attımddu daha 3gün önce emirhandk demişti wireless mouse kullanıyorum ön girişlerde memtesti yaparım
sys onarımı nedir ?
tamam işte grafik birimi ile ilgili yani gpu driver ile ilgiliDirect x in değilmi o ?
Exe ler genelde hatanin nedeni olmuyor eksik veya bozuk sys dosyalari onlara hata verdirtiyorEvet dwm.exe'den tekrar baktım şimdi.
dwm.exe nin ram ler ile alakası yokEvet dwm.exe'den tekrar baktım şimdi.
Yabancı forumlarda bu şekilde etiketlenmiş. Geri alayım o halde.dwm.exe nin ram ler ile alakası yok
al hatta açıklaması;
Masaüstü Pencere Yöneticisi (Desktop Window Manager - dwm.exe), Windows Vista'nın muhteşem efektlerini size sunan pencere yöneticisidir.
bu arada mouse wireless öndeki usb girişlerine bağlı klavyede arkadaki anakarta bağlı yeredwm.exe nin ram ler ile alakası yok
al hatta açıklaması;
Masaüstü Pencere Yöneticisi (Desktop Window Manager - dwm.exe), Windows Vista'nın muhteşem efektlerini size sunan pencere yöneticisidir.
tamam sys rehberini uygula daha sonra o takılı portların yerini değiştirbu arada mouse wireless öndeki usb girişlerine bağlı klavyede arkadaki anakarta bağlı yere
yapbu arada mouse wireless öndeki usb girişlerine bağlı klavyede arkadaki anakarta bağlı yere
@Treyarch @Yusuf Koca bu arada cidden ddudan silip bida yüklemem lazımmı daha 3gün önce yaptım pfff
yani wireless girişini arkayamı takayım ?tamam sys rehberini uygula daha sonra o takılı portların yerini değiştir
yap
farketmez öndeki farklı bir girişede takabilirsinyani wireless girişini arkayamı takayım ?